UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YURTDIŞINDA AÇIK YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU!..

YURTDIŞINDA AÇIK YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU!..

YURTDIŞINDA AÇIK YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU!..

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Yükseköğretim Programları; Öğrenci Seçme Sınavını Başaranlar İle İkinci Üniversite ve Meslek Lisesi Mezunu Olup, Sınavsız Kayıt Kapsamında Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Adayların Kesin Kayıt İşlemleri 11 Eylül 2015 günü Türkiye saati ile 17.30’da sona erecektir.

Batı Avrupa Programlarında İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Dış Ticaret, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Halkla ilişkiler ve Tanıtım ile İlahiyat olmak üzere 10 değişik  alanda lisans ve önlisans programlarına kesin kayıt yaptırma hakkı kazanan adaylar için kesin kayıt başvuruları geçtiğimiz öğretim yıllarında olduğu gibi; bu yılda www.anadolu-uni.de web adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilmektedir.

Kayıt Başvuru  Süresi Uzatılmayacak!

Kesin kayıt işlemleri 11 Eylül 2015 tarihinde sona erecek ve bu süre uzatılmayacaktır. Kesin kayıt işlemleriyle ilgili detaylı bilgiler www.anadolu-uni.de adresinde yer almaktadır. Online ortamda yapılacak kesin kayıt işleminin en kısa zamanda tamamlanması kayıt hakkı kazanan öğrenci adaylarına önerilmektedir. Online kayıt işlemini yaptıktan sonra, sistem üzerinden gereken belgelerin çıktısını almayan ya da belgeler üzerindeki gerekli bölümleri imzalamayan, öğretim giderini havale etmeyen, kayıt kılavuzunda yer alan açıklamalar doğrultusunda gereken diğer belgeleri Batı Avrupa Bürosu’na göndermeyen adayların kayıtları yapılamayacaktır.  

Kesin kayıt başvuruları konusunda bilgi almak isteyenler, hafta içi 14.00-17.00 saatleri arasında 0049-221-511 044 nolu telefondan veya http://www.anadolu-uni.de adresinden bilgi alabilir, dilerlerse bap@anadolu-uni.de adresine yazılı başvuruda bulunabilirler.

Batı Avrupa Bürosu 05 Eylül Cumartesi Günü Hizmet Verecek

Kesin kayıt işlemleri www.anadolu-uni.de adresli web sitesi üzerinden yapılmaktadır. Kesin kayıt için başvuru işlemini online olarak tamamlayan adaylar sisteme girmiş oldukları bilgilere göre oluşan PDF belgelerin çıktısı ve öğretim gideri ödeme belgesini Köln’de bulunan Batı Avrupa İrtibat Bürosuna gönderdikleri takdirde Anadolu Üniversitesi öğrencisi olacaklardır. Kayıtların 11 Eylül 2015 Cuma günü biteceği dikkate alınarak, AÖF Dekanlık kararı ile 05 Eylül 2015 günü, Türkiye’de olduğu gibi Batı Avrupa’da da öğrencilerin işlemlerine yüzyüze ya da telefon ile danışmanlık desteğinde bulunmak üzere, Köln’de Friesenplatz 13, 50672 adresinde bulunan Batı Avrupa Bürosu 05 Eylül 2015 Cumartesi günü hizmet verecektir.

Vatan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYURTDIŞI  ÜNİVERSİTE  AÇIKÖĞRETİM