UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRLİKTELİKLERİYLE GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN KENAN İMİRZALIOĞLU İLE SİNEM KOBAL ÇİFTİNE TEKLİF YAĞIYOR!..

BİRLİKTELİKLERİYLE GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN KENAN İMİRZALIOĞLU İLE SİNEM KOBAL ÇİFTİNE TEKLİF YAĞIYOR!..

BİRLİKTELİKLERİYLE GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN KENAN İMİRZALIOĞLU İLE SİNEM KOBAL ÇİFTİNE TEKLİF YAĞIYOR!..

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, firmaların yeni gözdesi... Bir beyaz eşya firmasından 2 buçuk milyon liralık teklif alan çift, reklamda oynamayı reddetti!   

Biri ekranların en güzel isimlerinden Sinem Kobal... Diğeri ise Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu... Bu iki gözde isim yaklaşık 8 aydan beri yaşadıkları aşklarını artık gözler önünde yaşamaya başlayınca, firmaların da gözdesi haline geldiler. Bugüne kadar ayrı ayrı birçok firmanın reklamında rol alan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'na birçok markadan "Markamızın yeni yüzleri siz olun" teklifleri gelmeye başladı. Son olarak Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firmalarından biri yılbaşı kampanyası için ikiliye teklif götürdü.

BEREN İLE KENAN ÖRNEĞİ

Ancak Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, toplam 2 buçuk milyon liralık teklifi hiç düşünmeden reddetti. "Beraberliğimizi reklam malzemesi yapmak istemiyoruz. Bize aynı dizi ve filmde oynamamız için de birçok teklif geliyor ama onları da reddediyoruz" diyen ünlü çift, iddialara göre ancak evlendikten sonra aynı reklam projesinde yer almaya sıcak bakıyor. Bu arada Beren Saat ve Kenan Doğulu da ilişkilerinin ortaya çıkmasıyla birçok firmanın gözdesi olmuş ancak onlar da evlendikten sonra ilk kez aynı projede yer almayı kabul etmişti.

Firmaların bir diğer gözde çifti Beren Saat ile Kenan Doğulu da bir beyaz eşya markası için birlikte kamera karşısına geçmiş ve karşılığında 2 buçuk milyon lira ücret almıştı.

EVLENİYORLAR

Yaklaşık 8 aydır aşk yaşayan gözde çiftin düğün kararı aldığı ve hatta organizasyon için firmalarla görüştüğü söyleniyor. Sinem Kobal'ın düğünü için en çok Çırağan Sarayı'nı istediği de konuşulanlar arasında...

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkenan imirzalıoğlu  sinem kobal