UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EYLÜL AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

EYLÜL AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

EYLÜL AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ASTROLOJİNİN 'MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

Bhuvaneswari Yantra

Maddi manevi zenginlik koruma başarı ve şansın arttırılması için kullanılır. Özellikle iş ve eğitim hayatında başarı ve öğrenme için oldukça etki bir yantradır.

 

KOÇ: İş hayatınızda başarı çıtanızın hızla yükseldiği pırıl pırıl bir dönemdesiniz. Yeteneklerinizi doğru zamanda doğru yerde bulunmanın şansı ile ortaya koyabilmenin şansını yakalayarak kariyerinize yeni bir yön verebileceksiniz. Maddi manevi şanslı günlerdesiniz. Bugünlerde iletişime önem verin dostlarınızdan gelecek destek sizleri daha da güçlü bir konuma taşıyacak. Yenilikçi devrimlere hazır olun. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin tartışma anında söylediği sözlere pişman olduğunu bilmelisiniz. Zihninizde farklı düşünceler oluşmasına sevginizin kelimelerin esiri olmasına izin vermeyin. Sevgi emek sevgi sabır sevgi anlayış demektir. Sevginizden ikiniz adına da eminseniz….

Günün Olumlaması: Acısı ile tatlısı ile seviyorum hayatı, Doğan her gün yeni bir nefes yeni bir mucize benim için. Aldığım nefes yüzümde ki gülücük eşim işim ailem sağlığım bedenim işte budur benim mucizem. Şükrediyor her an öğreniyor gelişiyor büyüyor ve zenginleştiğimi hissediyorum. Bolluk bereket aşk şans sevgi benimle birlikte attığım her adımda daha da büyüyor.

Günün Kristali: Yeşim

Günün Rengi: Yeşil

BOĞA: Gökyüzü kararsızlık ve umutsuzluklarınızdan uzaklaştırıyor sizleri. Düşünceleriniz netlik kazanacak ve başarılı girişimlerin altına cesurca imzanızı atacaksınız. Yaşadıklarınızın ağırlığı omuzlarınıza yorgunluk düşürmüş olsa da sizler güçlü insanlarsınız. Silkinecek ve bir anda enerjinizi toplayarak iş ve özel yaşamınızda her şeyi kontrol altına alabileceksiniz. Öylesine güçlü bir dönemdesiniz ki tıkandığınız nefes almakta zorlandığınızı hissettiğiniz hemen her konuda rahatlamalar yaşayacak kararlarınızı başarı ile uygulayabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarına karşı aşırı hassas davranacağınız günlerdesiniz. Sizden saklamış olduğu bir çok konu gün yüzüne çıkabilir. Tavrınızı koyun ve sezgilerinizin size işaret ettiği şekilde hareket edin…

Günün Olumlaması: Aşkınla beslenen yüreğim gün oldu ağladı gün oldu güldü. Seni sevmenin coşkusu ile görmediğim görmezden geldiğim her davranışının arkasında ki manayı bir bir çözüyor sevgimin gerçekliğinin bana armağanı olan sezgilerimin sesine kulak veriyor kendim için en doğru en hayırlı kararları alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Labradorit

Günün Rengi: Yeşil

İKİZLER: Gökyüzü iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara adapte olmanız ve sabırlı davranmanız için uyarıyor sizleri. Sabırsız davranırsanız zararlı çıkabilirsiniz.  Kısa süreli gecikmeler ve işlerin beklediğiniz şekilde ilerlemesi biraz zaman alsa da istediğiniz hale gelecektir. Ailevi ilişkileriniz bugün önem kazanmakta onların sevgi ve ilgisini karşılıksız bırakmamalı daha fazla zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise fırtınadan önce ki sessizliği dağıtmanın zamanı geldi. Duygularınızı özgür bırakın ve içinize biriktirdiğiniz her şeyi cesurca ifade edin. Kaybetmek korkusu gerçek duygularınızı ifade etmenize engel olmasın..

Günün Olumlaması: Duygularımı kelimelere döküyor sevginin rüzgarına teslim ediyorum. Dipsiz kuyulardan çıkıyor özgürleşiyor aşkla buluşmanın huzuruna eriyorum. Aşkın kutsallığına bürünüyor korunuyor kendi dünyamı aşkla keşfetmenin sırrına eriyorum.

Günün Kristali: Akik

Günün Rengi: Yeşil

YENGEÇ: Gökyüzü bugün birinci önceliğinizi iş hayatınıza verip biriken işlerinizi tamamlamanız ve yeni gelen işlerinizle ilgilenmenin getireceği şanslara işaret etmekte. İletişime ne kadar çok önem verirseniz o denli şanslı çıkacaksınız. Bugün işiniz gereği bir arada olduğunuz kişilerden oldukça önemli bir teklif alabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konular da yaşanacak maddi gelişmelerle rahatlayacak uzun zamandır sıkıntı duyduğunuz önemli bir konunun olumlu sonuçlanması ile sevineceksiniz. Özel yaşamınızda ise gitmek mi çözüm kalıp mücadele etmek mi sorusu gün boyu zihninizi meşgul edebilir. Birlikte olduğunu insanla düşüncelerinizi korkularınızı rahatsızlıklarınızı paylaşmadığınız sürece sadece kendinize değil ilişkinize de haksızlık eder ve yanlış kararlar alabilirsiniz..

Günün Olumlaması: Bugün kendimle yüzleşmeyi seçiyorum. Ruhumu bilinçaltımı tüm negatif düşüncelerimden kuruntularımdan arındırıyorum. Ben kendi kendime yetebilmenin gücünü kavrıyor inançlarımla arınıyor güçleniyor. Yapabileceklerimi fark ediyor dengeyi buluyor sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Mavi Akik

Günün Rengi: Yeşil

ASLAN: Gökyüzü bugün hırsınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Ben merkezli düşünerek öfkenize yenildiğiniz takdirde karşılaşacaklarınız hiç sizin tahmin ettiğiniz şekilde olmayabilir. Dikkatli davranın. Öncelikle kendinize adil olmalı ve yaşanan olaylar her ne olursa olsun empati kurarak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda bugün eleştirileri yapıcı yönde almalı sizden yaşça büyük insanların tecrübelerine itibar etmelisiniz. Özel yaşamınızda da öfkenizi kontrol etmelisiniz. Aksi halde birlikte olduğunuz insanı kırabilir sizde kırılabilirsiniz. Beraberliği olmayan Aslanlar ise bugün kendinizle baş başa kalın sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenin ve sakinleşin.

Günün Olumlaması: Ben merhametimi duygusallığımı ön plana çıkarıyor öfke ve kızgınlığımı sevgiyle ruhumdan gönderiyorum. Beni ben yapan değerlerime sahip çıkıyor seviyor ve onaylıyorum. Yaşamın akışıyla uyumlu ve dengedeyim.

Günün Kristali: Carnelian

Günün Rengi: Yeşil

BAŞAK: Gökyüzü yeni insanlarla bir arada olmanın yeni insanlar tanıyarak çevrenizi genişletmenin getireceği şanslara işaret etmekte. Özellikle iş hayatınızda kalıplaşmış düşüncelerinizden alışkanlıklarınızdan uzaklaşmayı başarmalı yeni fikir ve önerilere açık olmalısınız. Tek düze giden bir çok şey olumlu yönde değişebilir. Değişim sizleri korkutmamalı değişen sadece şartlar ve konumuz olacaktır. Bu dönemde isteklerinizi ifade etmekten korkmayın. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberliği olmayan Başak’lar keyif alacağınız sizi anlayan değer veren birinin varlığı ile aşkın tüm güzelliğini ruhunuzda hissedebilirsiniz. Evli Başak’lar sizlerde eşinizle çocuk yada çocuklarınız arasında ki dengeyi sağlamalı, Eşinizle konuşarak daha fazla vakit geçirebilmeniz için ortak çözümler bulmalısınız.

Günün Olumlaması: Sözlerin büyüleyici etkisine inanıyor duygularımı en güzel haliyle ifade ediyor olumlu sonuçlarla seviniyorum. Paylaştıkça değer kazanan duygu ve fikirlerimle güçleniyor yarınlara güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

Günün Rengi: Yeşil

TERAZİ: Gökyüzü bugün maddi konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Geleceğinden emin olduğunuz paranız gelmeyebilir verdiğiniz sözleri yerine getiremeyebilirsiniz. Bu durumun önüne geçebilmek için finansal konularda görüşmeleri kendiniz yapmalı ve başkalarının idaresine bırakmamalısınız. Bugünlerde finansal konularda hiçbir beklentinizi şansa bırakmamanız yerinde bir davranış olacaktır. Birlikte çalıştığınız insanların çeşitli entrikalarıyla karşılaşabilir başarılı gidişatınızın engellenmeye çalışıldığını fark edebilirsiniz. Bu sizler için oldukça iyi bir durum aslında fark edin ve çevrenizde size zararı dokunacak herkesi yaşamınızdan uzaklaştırın. Özel yaşamınızda ise evli Terazi’ler eşinizle iletişim kurmakta zorlanabilir ve buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün olayları akışına bırakın ve sakin davranın.

Günün Olumlaması: Kontrollü ve dikkatliyim. Zihnimi ruhumu dinlendirmiş olmanın kuvvetli enerjisini hissediyorum. Kendimi kontrol edebilmenin olumlu yönleri iş ve özel yaşamımda huzur ve başarıyı beraberinde getiriyor.

Günün Kristali: Ametist

Günün Rengi: Yeşil

AKREP: Gökyüzü bugün sabah saatlerinde işinizle ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceğine işaret etmekte. Gururunuz okşanacak ve yetenekleriniz için şükredeceksiniz. Kendinizi yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugünler de işinizle ilgili çok daha öz verili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz. Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz verdiğiniz emeğin mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz korkularınızı başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizde ki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise yaşanan gelişmelere karşı tedbirli davranmalı duygularınızı belli etmemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı tatlı hüzünlü öfkeli duygularımın dengelendiği isteklerimin net hedeflerimin yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve değerli anlardayım. Her doğan günle kendimi tekrar tekrar keşfediyor içimde var olanı sevgiyle tevazu ile harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

Günün Rengi: Yeşil

YAY: Bugün burkma ve çarpmalara karşı dikkatli olmalı, Bedeninize gereken önemi vermeyi öğrenmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konular da ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Yay ’lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat birden fazla insanın ilgisi doğru karar vermenize engel olabilir. Anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla aşkla başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Lapis lazuli

Günün Rengi: Yeşil

OĞLAK: Gökyüzü bugün akraba kardeş gibi yakınlarınızın iğneleyici sözlerinin sinirlerinizi gerebileceğine işaret etmekte.  Siz kimsenin işine gücüne yaptıklarına karışmazken insanların sizin hemen her işinize müdahale etmeye çalışmaları karşısında sabrınız taşabilir. Haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sevgi dolu yaklaşımları ile gergin ruh halinizden kolayca sıyrılarak hayatın keyifli yönlerine yönelerek enerjinizi yükselteceksiniz bu olumlu enerjinizde iş hayatınıza yansıyacak sizlere başarı ve kazanç olarak geri dönecek. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve siz yolunuza bakın.

Günün Olumlaması: Değiştirmekte güçlük çektiğim tüm alışkanlıklarım dan geçmişe bağımlı ruh halimden sevgiyle kararlılıkla uzaklaşıyorum. Ben ruhumu zihnimi yeniledikçe yaşamımda rahatsızlık duyduğum mutluluğumu engelleyen her şey yaşamımdan müdahalem olmadan çıkıp gider ve ben gerçek huzuru mutluluğu yakalarım.

Günün Kristali: Ateş Opali

Günün Rengi: Yeşil

 

KOVA: Gökyüzü bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte, İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ortaklıkları olan İkizler bugün resmi dairelerle ilgili konularda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir, İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum. Bugün ki olgunluğum inançlarımla gelişmeye devam ederken ben yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum. İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum. Herkes yaşamımda olması gereken yerde dengeli ve huzurluyum.

Günün Kristali: Akik

Günün Rengi: Yeşil

BALIK: Gökyüzü yoğun iletişimin getireceği şanslara işaret etmekte. Bugünlerde hedeflerinizi yükseltmeli ve duygusallığınızın cesaretinizin önüne geçmesine izin vermeden hareket etmelisiniz. Ruhunuzda yükselen pozitif enerjiyi iş ve eğitim hayatınızda en iyi şekilde değerlendirebilir hayalini kurduğunuz düşlerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı konularda yaşanacak sürpriz gelişmeler sizlere yeni kapıları aralayabilir. Yüksek mevkilerde bulunan insanlardan gelecek destekler alabilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Balık’lar yaşanan onca hayal kırıklığından sonra eşinizin pişmanlığını tüm kalbiyle sevgisiyle anlamış olması ve bu duygularını size hissettirmesi ile ilişkinizde hiç olmadığınız kadar mutlu bir başlangıç yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Arzu ve isteklerimi yeteneklerimi geliştirip ortaya koydukça gerçekleştiriyor. Her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklıyım huzurluyum ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.

Günün Kristali: Selenit

Günün Rengi: Yeşil

NOT: Günlük yorumlarınızı yükselen ve ay burcunuzla birlikte okuyunuz.

 

Gökler rehberiniz, yolunuz ışık olsun.

Dr.Astrolog Şenay YANGEL 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  burç