UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURCU KARA REKLAMCI AŞKIYLA YÜZÜKLERİ TAKTI!..

BURCU KARA REKLAMCI AŞKIYLA YÜZÜKLERİ TAKTI!..

BURCU KARA REKLAMCI AŞKIYLA YÜZÜKLERİ TAKTI!..

Ünlü oyuncu Burcu Kara, bir süredir beraber olduğu reklamcı sevgilisi Fırat Parlak ile geçen cumartesi nişanlandı. Nişandan ilk fotoğraflar Uçankuş TV'deki Kuş Kafesi programında yayınladı. 

Ünlü oyuncu Burcu Kara, bir süredir beraber olduğu reklamcı Fırat Parlak ile sessiz sedasız aşk yaşıyordu. Ta ki 2 hafta önce bir balıkçı çıkışı görüntülenene kadar…

Artık ilişkilerini saklamama kararı alan ikili, el ele basının karşısına çıktı. Sevgilisiyle baş başa yemek yedikten sonra aynı araçla ayrılan Burcu Kara, parmağındaki 150 bin TL’lik iri tek taşla dikkat çekmişti. Evlilik kararı aldıkları konuşulan çift, geçen cumartesi aile arasında nişanlandı. Nişandan fotoğrafları çiftin yakın arkadaşları sosyal medyadan paylaştı.

Şu günlerde evlilik tarihini kararlaştırmaya çalışan çiftten Burcu Kara, artık gelen bütün iş tekliflerini önce sevgilisine danışıyor. Parlak’ın “Hayır” dediği işleri kabul etmiyor. Pek çok ünlü markanın reklamlarını çeken Fırat Parlak, aynı zamanda yıllardır Tolga Çevik’in “Arkadaşım Hoşgeldin” ve “Komedi Dükkanı” programlarında yönetmen olarak çalışıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBurcu Kara  Fırat Parlak  nişan