UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEREN SAAT, FARAH ZEYNEP ABDULLAH VE DEMET EVGAR REKABETİNE HAZIR OLUN!..

BEREN SAAT, FARAH ZEYNEP ABDULLAH VE DEMET EVGAR REKABETİNE HAZIR OLUN!..

BEREN SAAT, FARAH ZEYNEP ABDULLAH VE DEMET EVGAR REKABETİNE HAZIR OLUN!..

Beyazperdenin aranılan isimlerinden Farah Zeynep Abdullah, Beren Saat ve Demet Evgar bu sezon sinemada sadece sesleriyle yer alacak. Üç oyuncu da sevilen animasyon karakterlerini seslendirdi. 

Üç oyuncu da sevilen animasyon karakterlerini seslendirdi.

DEMET EVGAR: KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN

Art arda rol aldığı filmlerle adından söz ettiren Demet Evgar, bu sezon sinemada sadece sesiyle yer alacak. Evgar, sevilen animasyon karakter Kötü Kedi Şerafettin’in  sevgilisi Misket’e sesiyle hayat verdi. Film, Şubat 2016’da vizyonda olacak.

BEREN SAAT: MİNYONLAR

İki sezondur hem sinema hem de ekranlardan uzak kalan Beren Saat, yeni dizisi Kösem Sultan’dan hemen önce izleyiciyle sesini buluşturacak. Saat eşi Kenan Doğulu’yla birlikte dünyaca ünlü çizgi karakter Minyonlar’ın seslendirmesini yaptı. Filmde dünyanın ilk süper kötü kadını Scarlet Overkill’i seslendirdi. Animasyon filmi 4 Eylül’de vizyonda.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH: BARBİE PRENSES VE ROCK STAR

Unutursam Fısılda adlı filmde oyunculuğu kadar sesinin güzelliğini de kanıtlayan Farah Zeynep Abdullah, Barbie Prenses ve Rockstar adlı animasyon müzikalde Prenses Azra’nın sesi oldu. Filmde, bir prenses ile rock starın karışıklık sonucu yer değiştirmeleri anlatılıyor.

Bugün

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13