UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GAME OF THRONES'TA BOMBA GELİŞME! O İSİM DİZİYE GERİ DÖNÜYOR!..

GAME OF THRONES'TA BOMBA GELİŞME! O İSİM DİZİYE GERİ DÖNÜYOR!..

GAME OF THRONES'TA BOMBA GELİŞME! O İSİM DİZİYE GERİ DÖNÜYOR!..

Olmayacak diyorlardı, olmuş gibi gözüküyor. En azından 6. sezon setinden sızan haberler onu gösteriyor!

Şimdi bu kısım hem önizlemede, hem de yanlışlıkla tıklamış olanların ilk göreceği yerde durduğu için, biraz gizemli olmakta fayda var. Game of Thrones diye minnak bir dizi yayınlanıyor birkaç senedir, duymuşsunuzdur. Bu dizi, altıncı sezonuna geçecek gelecek sene. Çekimleri şu an yapılıyor. Ve her ne kadar konuyla ilgili alınan güvenlikönlemleri parayı basıp FBI’ı tutmaktan sadece bir adım daha rahat olsa da, sızıntılar oluyor. Ve bilin bakalım, yeni sezonun setinden neyin haberi geldi?

Önce biraz alıştıralım sizleri. Bildiğiniz gibi, kitaplarla dizi her sezon biraz daha farklı bir istikamete doğru ilerler hâle geldiler. Sıkı Buz ve Ateşin Şarkısı hayranları, birinci sezonun birinci kitaba çok yakın olduğu konusunda hemfikirlerdir genel olarak. Fakat sonra, gerek kronolojik sapmalar; yani bazı olayların kitaba göre daha geç, bazılarının daha erken olması gibi şeyler, gerekse de düpedüz farklılılar; yeni karakter yaratmalar, hayatta olanı öldürmeler baya farklı yollara soktu dizi ve kitapları.

Bu değişiklikler arasından muhtemelen en büyüğü, Catelyn Stark ile ilgili olandı. Bakın, son uyarımı yapıyorum. Eğer bu raddeye kadar ısrarla okumaya devam ettiyseniz dahi kaçmak için bir şansınız var. Şu satırdan sonrası, kitapları okumamış herkes için dev spoiler hikmetinde. Tamam mıyız? Bakın, haber büyük. Kaçtınız kaçtınız, kaçmadıysanız söylüyorum: Catelyn Stark, kitaplarda öldükten sonra Lady Stoneheart olarak geri dönüyor ve sülalesinin intikamını almaya şartlanmış bir garabet oluyordu ya hani? Bu hiç dizide olmamıştı? Aynen öyle, gelen istihbarat dizinin setinde bir adet Lady Stoneheart gözüktüğü yönünde.

Bu malumatı yüzde yüz olarak almayın. Detaylarını da henüz çok bilmiyoruz. Örneğin Cat’i oynayan Michelle Fairley mi canlandırıyor Stoneheart’ı, yoksa biri bir CGI kostümü giyip mi dolaşıyor; onu dahi bilmiyoruz. Haber de yüzde yüz güvenilir bir kaynaktan değil üstelik. Yalnız bildiğimiz kesin tek bir şey var. Eğer bu doğruysa, Benioff ve Weiss ikilisini kollarından tutup “Yalancısınız siz” deme hakkımız var. Zira ikisi de, ısrarla, “Yok abi girmeyeceğiz o topa” dediler seneler boyunca. Bakalım, merakla bekliyoruz. Acaba işin içinden ne çıkacak?

MEDYARADAR

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGAME OF THRONES