UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! GALATASARAY 4-1 KONYASPOR'U MAĞLUP ETTİ, İŞTE MAÇIN DETAYLARI!..

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! GALATASARAY 4-1 KONYASPOR'U MAĞLUP ETTİ, İŞTE MAÇIN DETAYLARI!..

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇI SONA ERDİ! GALATASARAY 4-1 KONYASPOR'U MAĞLUP ETTİ, İŞTE MAÇIN DETAYLARI!..

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Torku Konyaspor'a konuk oluyor...

Mücadelenin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Bu ataklarda gol pozisyonu yaratabilecek tehlike olmadı.

Perdeyi Kral açtı

Karşılaşmada gol perdesi, 9. dakikada açıldı. Galatasaray, erken bir gol buldu. Sabri Sarıoğlu'nun ceza sahası içine ortasında zor bir pozisyonda topa kafayla vuran Burak Yılmaz, ağları havalandırdı. Son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Sabri, gole önemli bir katkı yaptı.

Hakan Balta korkuttu

14. dakikada Konyasporlu Vedat'la hava topuna çıkan Hakan Balta, rakibinin yüzüne yaptığı sert müdahale sonrası yerde kaldı. Sağlık görevlileri oyun alanına girerek Balta'yı tedavi etti. Tecrübeli oyuncu kenara geldi ve oyuna tekrar girdi.

Galatasaray, 20. dakikada rakip kalede büyük bir tehlike yarattı. Ceza sahası içinde topla buluşan Burak Yılmaz, pasını Sneijder'e aktardı. Hollandalı oyuncu kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan sert vurdu, top savunmadan sekti. Seken topu takip eden Podolski de kaleyi denedi ancak top farklı bir şekilde auta gitti. 

23. dakikada Konyaspor'un Galatasaray yarı sahasına gönderdiği uzun topa Chedjou da uzun topla karşılık verdi. Burak Yılmaz, hücumda Chedjou'nun gönderdiği topla buluşarak rakip kaleciden şık bir şekilde sıyrıldı. Kale boş kaldı ancak açı daraldı. Golcü oyuncu bu durumda topu takım arkadaşına atmayı denedi ancak araya savunma girdi. Bu pozisyonun hemen ardından Sneijder, kaleye oldukça yakın bir noktadan sert vurdu ancak top kaleciden döndü.

Burak Yılmaz, 27. dakikada ceza sahası içerisine açılan ortaya iyi yükseldi. Konyaspor kalecisi Kaya Tarakçı, Burak'ın bu şutunu çok iyi çıkardı.

28. dakikada Konyaspor'un atağı sırasında mevkisine dönmek isteyen Chedjou, bu esnada sekerek kenara geldi. Başarılı oyuncu, Hamza Hamzaoğlu'na oyuna devam edemeyeceğini söyledi. Chedjou'nun yerine Semih oyuna girdi.

29. dakikada Konyaspor hücumcuları Galatasaray savumasını eksik yakaladı. Vedat Bora'nın pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Rijad Bajic, kaleye yakın bir noktadan bekletmeden vurdu fakat araya giren Lionel Carole, büyük bir tehlikeyi önledi.

Meha'dan müthiş frikik

Vedat Bora, 35. dakikada Semih'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem faul kararı verdi, Konyaspor tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Meha, müthiş vurdu ve Galatasaray ağlarını sarstı.

Semih Kaya'ya çarpan top ağlarda!

40. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Selçuk İnan, topu ceza sahasına ortaladı. Kaleci Kaya Tarakçı, kaleye gelen topu yumrukla uzaklaştırmak istedi ancak Semih'e çarpan top ağlarla buluştu. Galatasaray yeniden öne geçti.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı. Galatasaray, soyunma odasına önde gitti.

Maçın ikinci yarısı başladı.

Her iki takım da ikinci yarıya başlarken herhangi bir oyuncu değişikliği yapmadı.

Galatasaray 10 kişi

Lionel Carole, 67. dakikada ikili mücadelede rakibin ayağına bastı. Hakem Fırat Aydınus, Carole'ü ikinci sarı kartı göstererek oyundan attı. Bu kararın ardından Sabri ve Sneijder de sarı kartla cezalandırıldı. 69. dakikada Konyasporlu Volkan Fındıklı da sarı kart gördü.

78. dakikada Meha, kaleye oldukça uzak bir noktadan çok sert vurdu, top üst direkte patladı! 86. dakikada Burak Yılmaz, kaleye uzak bir mesafeden yerden sert vurdu. Kaya Tarakçı, uzanarak topu kontrol etti.

Sneijder'den art arda iki gol birden

90 dakikanın bitimine saniyeler kala sahneye Sneijder çıktı. Hollandalı yıldız, Emre Çolak'ın pasında yerden köşeye gönderdiği topu ağlarla buluşturdu. Bu golün üzerinden çok geçmeden Sabri'nin asistinde Sneijder yine rakip ağları sarstı.

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında Konyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGALATASARAY  KONYASPOR