UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE'NİN DE GÜNDEMİNDE OLAN YILDIZ FUTBOLCU İÇİN KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ!..

FENERBAHÇE'NİN DE GÜNDEMİNDE OLAN YILDIZ FUTBOLCU İÇİN KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ!..

FENERBAHÇE'NİN DE GÜNDEMİNDE OLAN YILDIZ FUTBOLCU İÇİN KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ!..

Sağ kanat için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Liverpool'dan Lazar Markovic'i kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Sağ kanat arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Valencia'nın yıldız ismi Sofiane Feghouli'nin transferinin zora girmesinin ardından rotasını Liverpool forması giyen Lazar Markovic'e çevirdi..

Sarı-Lacivertli kulüp, Markovic'i kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. İki kulüp arasında devam eden temasların da kısa süre içersinde olumlu bir şekilde tamamlanmasına kesin gözüyle bakılırken, 21 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içersinde, hatta prosedürler hızlandırılabilirse yarın resmi imzayı atması bekleniyor.

Fenerbahçe, KAP'a bildirdi

Kanarya, Sırp futbolcunun transferi için görüşmelere başlandığını resmen açıkladı. KAP'a yapılan bildirimde, "Lazar Markovic'in transferi için kulübü Liverpool ve kendisi ile görüşmelere başlandı" denildi.

Avrupa'da 2 maç cezalı

Geçtiğimiz sezon Basel ile oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan Liverpool'un yıldızı Markovic, Avrupa Ligi'ndeki Beşiktaş eşleşmesinde sahada yer alamamıştı. Cezasının ilk 2 mücadelesini çeken Sırp futbolcu, Fenerbahçe'nin grupta oynayacağı ilk 2 müsabakada forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın özellikle istediği Markovic'in transferini engelleyebilecek tek unsurun, Avrupa'nın büyük kulüplerinden birinin aynı oyuncu için son anda devreye girmesi riski olduğu; ancak bunun da düşük bir olasılık olduğu kaydedildi.

Liverpool'un 2014 yazında Benfica'dan yaklaşık 30 milyon avro karşılığında transfer ettiği Sırp oyuncu, geçtiğimiz sezon Liverpool forması altında 23'ü ilk 11'de olmak üzere 34 resmi maçta görev almış ve üç gol bir asistlik performans sergilemişti.

KAYNAK: Olja Nikolic - Goal.com Sırbistan

Lazar Markovic kimdir?

Ağabeyinin izinden gidip futbolcu olmak isteyen Lazar Markovic, Cacak’ın Borak Cacak kulübünde alt yapı kariyerine başladı. 2006 yılında Partizanlı yetkililer tarafından dikkat çeken Markovic artık ülkenin en büyük iki takımından birinin alt yapısında eğitim görecekti.

Geçen beş yılın ardından 2011′de as takıma yükselen Markovic o zamanki teknik direktörleri Aleksandar Stanojevic tarafından Sloboda Uzice karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna alınarak profesyonelliğe tam anlamı ile adım atmış oldu. Batı Avrupalılar tarafından sıkça “Ağır çekimde oynanan lig” olarak nitelendirilen Sırbistan liginde fark yaratır ve Benficalı gözlemcilerin dikkatini çekti.

Markovic'in bir sonraki adresi Benfica oldu. Benfica formasıyla 26 maça çıkan Sırp futbolcu 5 gole imza attı.

Bir sonraki adresi bu sefer Ada'da Liverpool oldu. Geçen sezon transferi gerçekleşen genç futbolcu şu ana akadar ada ekibi ile geçen sezon 34 maça çıktı ve 3 gole imza attı.

Sırp futbolcunun bu sezon ki adresi Fenerbahçe olabilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  transfer  lazar markoviç