UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE'NİN UEFA AVRUPA LİGİ PLAY OFF TURU RÖVANŞ MAÇINDA ATROMITOS'LA KARŞILAŞACAĞI MAÇIN İLK 11'İ BELLİ OLDU!..

FENERBAHÇE'NİN UEFA AVRUPA LİGİ PLAY OFF TURU RÖVANŞ MAÇINDA ATROMITOS'LA KARŞILAŞACAĞI MAÇIN İLK 11'İ BELLİ OLDU!..

FENERBAHÇE'NİN UEFA AVRUPA LİGİ PLAY OFF TURU RÖVANŞ MAÇINDA ATROMITOS'LA KARŞILAŞACAĞI MAÇIN İLK 11'İ BELLİ OLDU!..

Fenerbahçe'nin Atromitos maçı ilk 11'i:

Volkan, Şener, Ba, Kjaer, Caner, Nani, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego, Van Persie, Fernandao

Atromitos'un Fenerbehçe maçı ilk 11'i:

Gorbunov, Fitanidis, Kivrakidis, Bittolo, Lazaridis, Usero, Napoleoni, Umbides, Marcelinho, Godoy, Pitu

Vitor Pereira'dan sürpriz sistem!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira sistemde sürpriz yaptı. Sarı-lacivertliler sahaya 4-3-3 dizilişi ile çıkıyor.

Nefesler tutuldu gözler Fenerbahçe Atromitos maçında olacak. Fenerbahçe deplasmanda 1-0 yendiği rakibi Atromitos'u sahasında konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi'ne gidebilmek için sarı-lacivertlilerin evinde rakibini elemesi gerekiyor. Peki Fenerbahçe Atromitos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

TRANSFERİ BORSAYA BİLDİRİLEN SOW KADRODA YOK

Fenerbahçe'nin Al Ain kulübü ile anlaşmasının ardından golcü futbolcu Moussa Sow, Atromitos maçının kadrosuna alınmadı.

Karşılaşma öncesi dün gerçekleştirilen son idmana katılmayan Moussa Sow, zorlu maçın kadrosuna alınmadı .

Fenerbahçe'ye Pereira müjdesi

UEFA Avrupa ligi play-off rövanşında bu akşam Yunanistan'ın Atromitos takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'ye, UEFA'dan müjdeli haber geldi. Shakhtar Donetsk ile oynanan şampiyonlar ligi 3. ön eleme rövanş karşılaşmasında Dario Srna ile yaşadığı tartışma sonrası tribüne gönderilen ve 2 maç ceza alan Teknik direktör Vitor Pereira'nın cezası 1 maça indirildi. Sarı lacivertli kulübün bu konudaki itirazını haklı bulan UEFA, cezada indirim yaptı. Portekizli çalıştırıcı, takımının bu akşam Atromitos ile oynayacağı maçta takımın başında olacak.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Atromitos maçı 27 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00'da oynanacak. Mücadele D-Smart 77. kanaldan canlı olarak yayınlanacak

194. SINAV

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun rövanşında bu akşam Yunanistan'ın  Atromitos takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 194. sınavına  çıkacak. Sahasında 96. Avrupa kupası maçına çıkacak sarı-lacivertliler,  daha önce oynadığı 95 karşılaşmada 45 galibiyet aldı, 30 kez de yenildi

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun  rövanşında bu akşam Yunanistan'ın Atromitos takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe,  Avrupa arenasında 194. sınavına çıkacak.  Avrupa'da çıktığı 193 maçın 68'ini kazanan sarı-lacivertli ekip, 87  kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, 38 defa da rakipleriyle yenişemedi. Bu maçlarda rakip fileleri 238 kez havalandıran sarı-lacivertliler,  kalesinde 297 gol gördü.

Fenerbahçe Atromitos'u hangi skorlarla eler?

Fenerbahçe, Atromitos karşısında rövanş maçını kaybetmezse gruplara  adını yazdıracak. İlk maçtaki 1-0'lık avantajla sahaya çıkacak sarı-lacivertli ekip, her  türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak.  Yunan ekibinin tur atlaması için mutlaka sahadan galibiyetle ayrılması  gerekiyor. Atromitos, 1-0 dışındaki bütün galibiyetlerde Fenerbahçe'yi eleyecek.  Yunan ekibinin 1-0'lık galibiyeti halinde karşılaşmada uzatmaya gidecek. Uzatmada  da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Eksikler

Fenerbahçe'de Atromitos maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ile son iki antrenmanda yer almayan  Bruno Alves'in Atromitos maçında forma giymesi beklenmiyor. Bu oyuncuların dışında UEFA listesinde bu tur için ismi bulunmayan  yeni transfer Ozan Tufan da bu akşam sahaya çıkamayacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  atromitos  uefa