UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN DÜĞÜNLER HAKKINDA ATTIĞI TWEET'İ OLAY YARATTI!..

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN DÜĞÜNLER HAKKINDA ATTIĞI TWEET'İ OLAY YARATTI!..

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN DÜĞÜNLER HAKKINDA ATTIĞI TWEET'İ OLAY YARATTI!..

Yakın arkadaşları Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un dünya evine girdiği görkemli geceye katılan Özge Özpirinçci’nin ‘düğünlerle’ ilgili hangi ilginç benzetmesi sosyal medyayı salladı. Aşk Yeniden dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, yakın arkadaşları Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın görkemli düğününe beraber katıldı. Özge Özpirinçci bu güne kadar rol icabı birçok kez gelin olmuştu. Hatta son dizisi Aşk Yeniden’de imam nikahı bile kıymıştı. Güzel oyuncu önceki yıl nişanlandığı Engin Altan Düztayan’la da ayrılmış ve ardından Engin Altan Düzyatan’ın 6 ay içinde Neslişah Alkoçlar’la evlilik kararı alması üzerine büyük şok yaşamıştı.

Eski nişanlısının evlilik kararı aldığını Tatar Ramazan dizisinin setinde öğrenen Özge Özpirinçci’nin gözyaşlarına boğulduğu öne sürülmüştü. Geçen ağustos ayında Engin Altan’ın Neslişah Alkoçlar’la görkemli bir düğünle evlendi. Özge Özpirinçci, ardından Tatar Ramazan’ın setinde kendisini teselli eden ve yakın arkadaş olduğu  Burak Yamantürk’le beraberlik yaşamaya başladı. Çiftten şimdi herkes evlilik haberi bekliyor. Ancak Özge Özpirinçci’nin yakın arkadaşları Merve Boluğur ile Burak Yamantürk’ün evlendiği günlerde menajerine attığı şu mesaj sosyal medyada olay yarattı:

“Düğün denilen nane sanki biraz konsept ve vizyon kombinasyonu… Ha darlink? Sen ne dersin?”

Oyuncunun bu tweet’ine sosyal medyada çok sayıda mesaj yağdı. Gelen yorumlar arasında özellikle “Sen evlilikten korkuyorsun ondan” ve “Bu biraz evlenme teklifi alamayanların ‘Ben aslında evlenmek istemiyorum’ diye ağlaması gibi oldu?” mesajları öne çıktı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13