UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOK İDDİA! LUCAS LEIVA TRANSFERİNİ BİTİREMEYEN BEŞİKTAŞ, MEHMET TOPAL İÇİN GİRİŞİMLERDE Mİ BULUNDU?

ŞOK İDDİA! LUCAS LEIVA TRANSFERİNİ BİTİREMEYEN BEŞİKTAŞ, MEHMET TOPAL İÇİN GİRİŞİMLERDE Mİ BULUNDU?

ŞOK İDDİA! LUCAS LEIVA TRANSFERİNİ BİTİREMEYEN BEŞİKTAŞ, MEHMET TOPAL İÇİN GİRİŞİMLERDE Mİ BULUNDU?

Yaşanan sakatlıklar yüzünden Liverpool'un Lucas Leiva'yı Beşiktaş'a göndermekten vazgeçmesi üzerine Beşiktaş sürpriz bir hamle yaptı.

otospor'un haberine göre; Dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, bu sabah Londra'ya geçerek Chelsea ile Obi Mikel için sürpriz bir görüşme yaptı...

LONDRA'DA OBI MIKEL'İ İSTEDİ

Dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Torunoğulları, Arsenal maçı sonrasında Lucas için görüştüğü Liverpool'lu yöneticilerden, "Rodgers'ın ihtiyacı var" cevabı alınca acilen Londra'ya geçti. Burada Obi Mikel için Chelsea ile masaya oturan Torunoğulları iyi ilişkilerinin bulunduğu İngiliz ekibinden Nijeryalı oyuncuyu bir sezon için kiralık istedi.

MADRİD'DE CASEMIRO VE LUCAS SILVA GÖRÜŞMESİ

Torounoğulları'nın bugün veya yarın Madrid'e geçeceği ve diğer aday Lucas Silva için de Real Madrid'le masaya oturacağı bildirildi. Fakat Brezilyalı oyuncunun pek çok talibin olması Beşiktaş'ın elini kolunu bağlamış durumda. Torunoğulları'nın yine Real Madrid'de kadroya giremeyen bir başka isim Casemiro için de görüşmeler de bulunacağı bildirildi.

TOPAL İÇİN ÇEBİ, USLU'YU ARADI

Beşiktaş'ta yaşanan asıl bomba gelişme ise Mehmet Topal konusunda oldu. Souza'dan sonra Ozan Tufan'ın da transferiyle kadroya girmekte zorlanan Topal için Şenol Güneş'in yönetimden durumunun soruşturulması için talepte bulunduğu bilirildi...

Topal için bizzat Ahmet Nur Çebi, Mahmut Uslu'yu aradı ve tecrübeli oyuncu için bilgi aldı. Uslu konuyu Giuliano Terraneo ve Başkan Aziz Yıldırım'a açacağını söyleyerek Çebi'den 1-2 gün süre izin istedi.

Fotospor Özel

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeşiktaş  fenerbahçe  mehmet topal  leiva