UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEM YILMAZ İLE AYRILDIKTAN SONRA AŞK HAYATINDA SESSİZ KALAN AHU YAĞTU CEPHESİNDE BOMBA İDDİA!..

CEM YILMAZ İLE AYRILDIKTAN SONRA AŞK HAYATINDA SESSİZ KALAN AHU YAĞTU CEPHESİNDE BOMBA İDDİA!..

CEM YILMAZ İLE AYRILDIKTAN SONRA AŞK HAYATINDA SESSİZ KALAN AHU YAĞTU CEPHESİNDE BOMBA İDDİA!..

Boşandıktan sonra kimseyle aşk yaşamayan Ahu Yağtu, geçtiğimiz akşam rol arkadaşı ünlü oyuncuyla yemek yedi. İkilinin sık sık buluşması, aşk iddialarını alevlendirdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan boşandıktan sonra kalbini yaklaşık 1 buçuk yıldır aşka kapatan Ahu Yağtu hakkındaki bir dedikodu magazin dünyasında kulaktan kulağa yayıldı... Vintage butiğinin dışında şimdilerde bir dizide de oyunculuk yapan Yağtu, rol arkadaşı Tolga Tekin ile yakınlaştı.

SELFİE ÖNCESİ YER DEĞİŞTİ!

Son dönemde set dışında da sık sık bir araya geldikleri konuşulan Ahu Yağtu ve Tekin, geçtiğimiz akşam da Karaköy'deki Akın Balık'taydı. İkiliye, bir diğer rol arkadaşları Ertuğrul Postoğlu da eşlik etti.

Kahkahaların havada uçuştuğu yemek sırasında çekilen selfie'den hemen önce de yerler değiştirildi. İddialara göre Ahu Yağtu, mekana ilk geldiği sırada Tolga Tekin'in yanında oturuyordu ancak selfie çekilirken Postoğlu'nun yanına geçti.

'EŞİNE ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI

Bu arada başlarından birer evlilik geçen Ahu Yağtu ile Tolga Tekin'in arasındaki yakınlaşma, sette de başlıca gündem maddesi! Öte yandan Yağtu, Cem Yılmaz ile yaklaşık 1 buçuk yıl süren evliliğini 31 Aralık 2013'te noktaladı. Tolga Tekin de kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Koltuk'tan 1 yıl önce boşandı. Hatta o dönem Koltuk, Tolga Tekin'den ayrılma nedenini gördüğü şiddet olarak açıklamıştı.

AYRILDILAR AMA HALA DOSTLAR

Cem Yılmaz, Mart 2012'de iki aylık hamileyken evlendiği Ahu Yağtu'dan, 31 Aralık 2013'te tek celsede boşanmıştı. Oğulları Kemal için dostluklarını sürdüren eski eşler, sık sık bir araya gelerek medeniyet dersi veriyor.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEM YILMAZ  AHU YAĞTU