UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL: SEMA ŞİMŞEK GENÇ AŞKINI HAYATINDAN SİLDİ!..

UÇANKUŞ ÖZEL: SEMA ŞİMŞEK GENÇ AŞKINI HAYATINDAN SİLDİ!..

UÇANKUŞ ÖZEL: SEMA ŞİMŞEK GENÇ AŞKINI HAYATINDAN SİLDİ!..

Üç yıl önce 10 yıllık eşi Burak Hakkı'dan tek celsede boşanan ünlü manken Sema Şimşek, mutluluğu 10 yaş küçük sevgilisinde bulmuştu. 39 yaşındaki ünlü manken Nuri Bilge Ceylan'ın "Kış Uykusu" filminin yönetmen yardımcısı Vural Uzundağ ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Sema Şimşek sevgilisine jest yapmak için yazdığı kısa filminde de rol aldı. Ancak çiftin ilişkisi geçen haftalarda sona erdi. Sema Şimşek’in bir süre öncesine kadar sık sık sosyal medyadan selfie çekip paylaştığı sevgilisine çok kızgın olduğu öğrenildi.

Ünlü manken genç aşkını sosyal medyadan takipten çıkardı ve bütün pozlarını sildi. Bununla da yetinmeyen Şimşek, sosyal medyadan şu sözlerle de eski sevgilisine paylaştığı “Gömleğinin düğmelerini yanlış iliklemek gibidir, bazı insanlara güvenmek... En başından beri yanlış yaptığını, sonuna gelmeden anlayamıyorsun…” sözleriyle gönderme bulunmayı ihmal etmedi. Sema Şimşek son olarak yakın arkadaşı Aslıhan Egemen’le samimi bir pozunu paylaştı ve yakın arkadaşını ruh eşi ilan ederek “Nasıl anlarsanız anlayın” yazdı.

Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSema Şimşek  Burak Hakkı