UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

15 YAŞINDA 'AŞK YÜZÜNDEN' ESTETİK AMELİYATLA BU HALE GELDİ!..

15 YAŞINDA 'AŞK YÜZÜNDEN' ESTETİK AMELİYATLA BU HALE GELDİ!..

15 YAŞINDA 'AŞK YÜZÜNDEN' ESTETİK AMELİYATLA BU HALE GELDİ!..

O henüz daha 15 yaşında... Eski erkek arkadaşını geri kazanmak için bir dizi estetik ameliyat geçiren Çinli Lee Hee Danae, sonunda doğal güzelliğini tamamen kaybetti. Lee artık bir Çinli gibi değil, daha çok 'porselen bebek' gibi görünüyor. İşte onun ilginç hikâyesi...

Aşk, insana sonradan çok pişman olabileceği şeyler yaptırabiliyor. Hele hele bıçak altına yatıp estetik operasyon geçirmek geri dönüşü olmayan şeylerden biri. Bu yüzden de iki kere düşünmek şart! Henüz reşit bile olmayan Lee Hee Danae de kendisinden ayrılan erkek arkadaşını geri kazanmak için belki de ileride çok pişman olacağı şeyler yaptı.

News.com.au sitesinde yayınlanan habere göre, Çin'in Henan eyaletinde yaşayan Lee Hee Danae, eski erkek arkadaşını geri kazanmak için bir dizi estetik ameliyat geçirdi. 15 yaşında olmasına rağmen vücudunda aşırı estetik bulunan kız, bu sayede 'Çin'in Facebook'u' olarak da bilinen Weibo'da tam 400.000 takipçi toplamayı başardı. Sosyal medya'da fotoğraflarının altına en çok gelen yorum ise artık onun lakabı oldu.

Kendisine, Çin'de soluk benizli, ifadesiz, soğuk anlamlarına gelen 'snake spirit' yani yılan ruhu deniyor.

LEE ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Çin’de adından sıkça bahsettiren Lee Hee Danae'nin bu ameliyatları yaptırmasındaki sebebin ise sosyal medyada takipçi toplamak olmadığını söyledi. Peki Lee bu yolla kendisinden ayrılan erkek arkadaşını geri döndürebildi mi? Lee'nin kapanan sayfası yüzünden bunu bilmiyoruz. İnternnete paylaştığı son fotoğrafı ise aşağıdaki...

Belki de Lee kendisine gelen yorumları kaldıramadı ve sosyal medyadan elini eteğini çekti. Bazı kullanıcılar Lee'nin 15 yaşında gibi durmadığını da iddia ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERestetik  çinli  genç kız