UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN!..

FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN!..

FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN!..

90' Cüneyt Çakır karşılaşmanın son düdüğünü çalıyor. Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kalıyor ve iki takım da birer puan alıyor.

90' 
Ozan Tufan'ın uzun pasında Bruno Alves topu indirmeyi başarıyor. Altıpasın sağ tarafında topla buluşan Moussa Sow bekletmeden içeriye çeviriyor. Charles Itandje o noktada boşa çıkıyor ve kale ağzında topu takip eden Josef De Souza şutunu çekmeden önce Ousmane Viera son anda araya giriyor ve mutlak golü önlüyor.

90' Orta alanda Nani'yi formasından çekerek durduran Robin Yalçın sarı kart görüyor.

90' 
Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave ediliyor.

89' Alper Potuk'un pasında topla buluşan Mehmet Topal ceza yayının sağından gelişine şutunu çekiyor ancak top yandan auta çıkıyor.

87' 
Orhan Ovacıklı, orta alanda Nani'ye yapmış olduğu faul sonrasında sarı kart görüyor.

87' 
Çaykur Rizespor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Koray Altınay oyundan çıkıyor ve Teddy Chevalier oyuna giriyor.

87' 
Orta alandan kullanılan serbest vuruşta Ousmane Viera uzun pasını ceza sahasına gönderiyor. Ceza yayının içerisinde topu göğüsü ile kontrol eden Leonard Kweuke döner dönmez şutunu çekiyor ancak Volkan Demirel topu çelerek golü önlüyor.

85' Alper Potuk sağ kanattan ortasını yapıyor. Altıpas üzerinde iyi yükselen Nani rakibi Orhan Ovacıklı'nın yanından kafa vuruşunu yapıyor fakat top üstten auta çıkıyor.

83' Fenerbahçe bu kez sol kanattan köşe vuruşu kullanıyor. Nani'nin ortasında topla buluşan Bruno Alves kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleye yönelen topu Koray Altınay uzaklaştırıyor.

82' 
Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Nani ön direğe ortasını yapıyor ancak Çaykur Rizespor defansı topu uzaklaştırıyor.

78' Yaklaşık 30 metreden kaleyi cepheden gören bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Nani şutunu çekiyor ancak top bir kez daha üstten auta çıkıyor.

76' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Nani altıpas önüne ortasını yapıyor. O noktaya hareketlenen Simon Kjaer kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.

74'GOOOLLL!!! Çaykur Rizespor, Simon Kjaer'in kendi kalesine attığı gol ile beraberliği yakalıyor. 3. bölgede topu kapan Leonard Kweuke bekletmeden pasını Ludovic Sylvestre'ye veriyor. Sylvestre altıpasın sağ tarafından pasını içeriye çeviriyor ve araya girmek isteyen Simon Kjaer altıpas içerisinde yatarak ters bir dokunuşla topu kendi ağlarına gönderiyor.

72' Fenerbahçe'de üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Diego oyundan çıkıyor ve Ozan Tufan oyuna giriyor.

68' Karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.

67' Cüneyt Çakır bir kez daha su molası veriyor.

65' Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Robin Van Persie oyundan çıkıyor ve Moussa Sow oyuna giriyor.

63' 
Şener Özbayraklı sağ kanattan ortasını yapıyor ancak arka tarafta bulunan Orhan Ovacıklı araya girerek topu kalecisine göğüs pası ile teslim ediyor.

61' Çaykur Rizespor'da ikinci değişiklik gerçekleşiyor. Deniz Kadah oyundan çıkıyor ve Ludovic Sylvestre oyuna giriyor.

60' 
Ceza yayının hemen önünden kazanılan serbest vuruşta Nani direkt kaleye şutunu çekiyor ve kaleci Charles Itandje köşeye iyi uzanarak topu çelmeyi başarıyor.

58' Godfrey Oboabona, Robin Van Persie'ye yapmış olduğu faul sonrasında sarı kart görüyor.

57' 
Şener Özbayraklı sağ kanattan ortasını yapıyor. Penaltı noktasının sağında topla buluşan Josef De Souza kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Charles Itandje topu tek eliyle kornere çeliyor.

53' Çaykur Rizespor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sercan Kaya oyundan çıkıyor ve Mehmet Akyüz oyuna giriyor.

50' 
Alper Potuk sağ kanattan son çizgiye iner inmez ortasını yapıyor. Altıpasın ön tarafında iyi yükselen Robin Van Persie kafa vuruşunu istediği gibi yapamıyor ve top diğer kanattan uzaklaşıyor.

46' Fenerbahçe'de ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Fernandao oyundan çıkıyor ve Alper Potuk oyuna giriyor.

46' 
İkinci yarıya ev sahibi Çaykur Rizespor başlıyor.

45' Hakem maçın ikinci yarısını başlatan düdüğü çalıyor

İLK YARI SKORU... RİZESPOR: 0 - FENERBAHÇE: 1

45'+3  Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.

45' İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

44' Leonard Kweuke'nin pasında ceza yayı önünde topla buluşan Deniz Kadah şutunu çekiyor ancak Fenerbahçe savunmasına çarpan top uzaklaşıyor.

40' Eren Albayrak sol kanattan ortasını yapıyor ancak top yön değiştirerek direkt auta çıkıyor.

37' Rakibi Deniz Kadah'ı formasından çekerek durduran Simon Kjaer sarı kart görüyor.

33' Topun başına geçen Deniz Kadah kalenin soluna doğru yerden şutunu çekiyor ancak Volkan Demirel köşeye iyi uzanarak topu çeliyor. Dönen topu takip eden Leonard Kweuke şutunu çekiyor ancak Volkan Demirel bir kez daha topa müdahale ediyor ve daha sonra kale ağzında yaşanan karambolde Fenerbahçe defansı topu uzaklaştırıyor.

32' 
Topun başına Deniz Kadah geçiyor.

31' 
Volkan Demirel yapmış olduğu faul sonrası sarı kart görüyor.

31' 
Çaykur Rizespor penaltı kazanıyor! Altıpas önünde Ahmet İlhan Özek'i Volkan Demirel yapmış olduğu müdahale ile yere düşürüyor ve Cüneyt Çakır beyaz noktayı gösteriyor.

29' 
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Eren Albayrak ön direğe ortasını yapıyor. Altıpasın sağ köşesinde bulunan Ousmane Viera kafa vuruşunu yapıyor ancak top üstten auta çıkıyor.

27' Su molasının ardından karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.

25' 
Hakem Cüneyt Çakır su molası veriyor.

24' Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Eren Albayrak ön direğe ortasını yapıyor ancak Josef De Souza topu uzaklaştırıyor.

21' Ceza sahasının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Eren Albayrak arka direğe doğru ortasını yapıyor ancak Volkan Demirel topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.

18' Robin Van Persie, Fenerbahçe forması ile ligdeki ilk golünü kaydediyor.

18' GOOOLLL!!! Fenerbahçe, Robin Van Persie'nin golü ile 1-0 öne geçiyor. Sol kanatta gelişen atakta Nani yerden ortasını yapıyor. Altıpasın solunda topla buluşan Robin Van Persie topu kontrole ettikten sonra sol ayağı ile çok düzgün vuruyor ve top ağlarla buluşuyor.

14' Sağ kanatta topla buluşan Leonard Kweuke ön direğe doğru ortasını yapıyor fakat Deniz Kadah'dan önce araya giren Volkan Demirel yatarak topu kontrol ediyor.

12' İki takım da orta alanda yapmış olduğu top kayıpları nedeniyle kaleye gitmekte zorlanıyor.

8' Ceza sahası dışı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Eren Albayrak şutunu çekiyor ancak top barajdan geri dönüyor.

6' Bruno Alves sol kanattan ortasını yapıyor ancak Ousmane Viera topu uzaklaştırıyor.

4' Kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Robin Yalçın uzaktan şutunu çekiyor ancak Volkan Demirel topu iki hamlede kontrol ediyor.

4' 
Sağ kanattan gelişen atakta Sercan Kaya pasını içeriye çeviriyor. Penaltı noktasının sağında topla buluşan Leonard Kweuke döner dönmez şutunu çekiyor ancak Simon Kjaer'e çarpan top uzaklaştırıyor.

3' 
Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Eren Albayrak şutunu çekiyor ancak Fenerbahçe savunmasına çarpan top kornere çıkıyor.

1' Cüneyt Çakır'ın düdüğü ile karşılaşmaya Fenerbahçe başlıyor.


Çaykur Rizespor:

Charles Itandje - Orhan Ovacıklı - Ousmane Vieira -Godfrey Oboabona - Eren Albayrak - Koray Altınay -Robin Yalçın - Sercan Kaya - Deniz Kadah - Ahmet İlhan Özek - Leonard Kweuke.
Yedekler: 
Gökhan Akkan - Murat Duruer - Ludovic Sylvestre -Etienne Chevalier - Nika Dzalamidze - Ümit Korkmaz 
Fenerbahçe'nin ilk 11'i şu şekilde:
Volkan Demirel - Şener Özbayraklı - Bruno Alves - Simon Kjaer - Hasan Ali Kaldırım - Josef de Souza -Mehmet Topal - Diego Ribas - Luis Nani - Robin Van Persie - Jose Fernandao
Yedekler: 
Fabiano Ribeiro
 - Michal Kadlec - Alper Potuk - Raul Meireles - Ozan Tufan - Volkan Şen - Moussa Sow

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  çaykur rizespor