UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEZAYİR ASILLI FRANSIZ ŞARKICI ENRICO MACIAS, KKTC’DE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ!..

CEZAYİR ASILLI FRANSIZ ŞARKICI ENRICO MACIAS, KKTC’DE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ!..

CEZAYİR ASILLI FRANSIZ ŞARKICI ENRICO MACIAS, KKTC’DE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ!..

ENRICO MACIAS İLE ROMANTİZM RÜZGARI

Sanatçı, romantik şarkılarıyla duygu dolu anlar yaşatırken, seslendirdiği Türkçe şarkılarla da hayranlarından  büyük alkış aldı.

KKTC’de verdiği her konseriyle kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Enrico Macias, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını bu kez Merit Royal Hotel misafirleri için seslendirdi.

Hayranlarının alkışları arasında sahneye çıkan Macias, seslendirdiği  nostaljik şarkılarla da misafirleri duygu dolu bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Kendisini izlemeye gelen hayranlarıyla ikinci kez buluşan sanatçı, şarkılarını Türkçe ve Fransızca olarak seslendirdi. 50’nin üzerinde albüm ve “Zingarella”, “La Guitare”, “Aie Aie Aie”, “Solenzara” ve “Le Femme De Mon Ami” gibi onlarca unutulmaz şarkısıyla tüm dünyada gönülleri  fetheden Macias’ın 80’e yakın şarkısı da Türkçe’ye çevrildi. Konserinde bu parçalarının çoğunu hayranlarıyla birlikte seslendiren ünlü şarkıcı gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kıbrıs'a her gelişinde aynı heyecanı ve coşkuyu yaşadığını da belirten Enrico Macias "Kıbrıs'a daha önce de geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizleri çok seviyorum" dedi.

Hayranlarının şarkıların büyük çoğunluğuna eşlik ettiği gecede sanatçı, coşku dolu alkışlar arasında istek üzerine Zingarella şarkısını iki kere seslendirdi. Enrico Macias'n sahne aldığı geceye Kıbrıs basının da ilgisi yoğun oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERenrico macias  konser