UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMİR CEVDET ŞAŞMAZ’IN EŞİ VE SEVGİLİSİ CENAZEDE KARŞILAŞTI! CENAZEDE NELER YAŞANDI?

EMİR CEVDET ŞAŞMAZ’IN EŞİ VE SEVGİLİSİ CENAZEDE KARŞILAŞTI! CENAZEDE NELER YAŞANDI?

EMİR CEVDET ŞAŞMAZ’IN EŞİ VE SEVGİLİSİ CENAZEDE KARŞILAŞTI!  CENAZEDE NELER YAŞANDI?

Son görevimi yerine getirdim

6 Ağustos'ta Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülen Cevdet Emir Şaşmaz (40) son yolcuğuna uğurlandı. Esenyurt'ta toprağa verilen Şaşmaz'ın 6 yıllık eşi Nazlı Hamarat ile 1 yıldır yasak aşk yaşadığı iddia edilen Vijdan Vatansever, cenazede yan yana geldi. 

Birbirlerinin yüzüne bakmamaya özen gösteren iki kadının cenaze toprağa verilirken aynı karede yer almaları dikkat çekti. Önceki gün eşinin kendisini aldattığı iddiasına Adli Tıp'ın önünde parmağındaki, pırlanta yüzüğü göstererek "Size eşimin bana hediye ettiği yüzü göstereyim, başka söze gerek yok" diyerek yanıt veren Hamarat, cenazede de Vatansever'le ilgili sorulara "Cenazeye eşimi seven herkesi çağırdık ama onun karısı benim" açıklaması yaptı ve sık sık yüzüğünü gösterdi. İki kadın daha sonra Feriköy'de okutulanmelütte cami avlusunda birbirine yakın masalarda oturdu. Nazlı Hamarat, Vijdan Vatansever'i görmezden geldi.

Nişan yüzüğü parmağındaydı

Cenazede Emir Cevdet Şaşmaz'ın kendisine aldığını söylediği nişan yüzüğüyle katılan Vijdan Vatansever, cenazede sessizliğini korusa da daha sonra sosyal medyadan şu mesajı paylaştı:

"Son görevimi yaptım. Hakkımı helal ettim. Sevdiğimi sevabı ve günahı ile hakkın rahmetine uğurladım. Allah'ım günahlarını affetsin, nur içinde yatsın canımın içi. Mekanı cennet olsun. Rabbim geri kalanlarına gani gani sabır eylesin. Unutmamak gerekir ki; "İnna lillah ve inna ileyhi raciun" "Allah'tan geldik ve O'na döneceğiz"


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13