UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

USTA OYUNCU ERHAN YAZICIOĞLU'NDAN SON GÜNLERDE YAŞANAN TERÖR OLAYLARINA DAİR ANLAMLI MESAJ!..

USTA OYUNCU ERHAN YAZICIOĞLU'NDAN SON GÜNLERDE YAŞANAN TERÖR OLAYLARINA DAİR ANLAMLI MESAJ!..

USTA OYUNCU ERHAN YAZICIOĞLU'NDAN SON GÜNLERDE YAŞANAN TERÖR OLAYLARINA DAİR ANLAMLI MESAJ!..

İstanbul Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu, son günlerde  yaşanan terör olaylarında yitirdiğimiz gençlere, herkes gibi içinin çok acıdığını, artık bunun önlenmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

“Gençlerimizi dağa çıkmaya değil, sanatın içine almayı başardığımız an, barışın gelmesi  daha hızlanacaktır” diyen Yazıcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bugüne dek iktidara gelen hükümetler kültür ve sanata gereken önemi verseydi, bugün doğuda yaşanan kaosu, kardeş kardeşe kıyımı yaşamaz ve yitirdiğimiz gencecik insanların arkasından gözyaşı dökmezdik. Yıllardır yüzlerce genç sevdikleri mesleğin okulunu bitirmesine rağmen bütün vaktini iş arayarak geçiriyor. Yaşam savaşı veren bu gençlere ihtiyacımız var. Oy kaygısına kapılmadan boş kadrolarımızı işsiz, okul mezunu gençlerle doldurarak onları yaşadıkları bu anlamsızlıktan kurtarabiliriz. Boş insan tehlikeli insandır. Kandırılması kolaydır. Aileler, onları okutmak için çekmedikleri sıkıntı kalmamıştır. Açlığı göze alıp kirasını bile ödeyemeyen anne babalar çocuklarını okutmak için her türlü fedakârlığa katlanmıştır. Sosyal görüşleri ne olursa olsun farklılık göstergesini sanatı seven gençlere uygulamak en yumuşak tabirle acımasızlıktır. Sanata ve sanatçıya verilen değer, toplumun her kesimine, siyasi anlayışa bile fayda olarak geri dönecektir. Bir baba olarak, bu ülkenin vatandaşı olarak bunları söylüyorum; sadece işimizi yapmaya çalışıyoruz, ancak bu ülkemizin sorunlarına duyarsız kaldığımız anlamına gelmez”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERHAN YAZICIOĞLU