UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİTMEZ DENİLEN MİRASI BİTİRDİLER! ÇOCUKLARININ MASRAFLARI MICHAEL JACKSON'UN DEV SERVETİNİ SU GİBİ ERİTİYOR!..

BİTMEZ DENİLEN MİRASI BİTİRDİLER! ÇOCUKLARININ MASRAFLARI MICHAEL JACKSON'UN DEV SERVETİNİ SU GİBİ ERİTİYOR!..

BİTMEZ DENİLEN MİRASI BİTİRDİLER! ÇOCUKLARININ MASRAFLARI MICHAEL JACKSON'UN DEV SERVETİNİ SU GİBİ ERİTİYOR!..

Michael Jackson'ın 267 milyon dolar bıraktığı üç çocuğu mirasın ilk yarısını 33 yaşında alacak. Ancak seyahatlere, hediyelere servet harcayan üç çocuk böyle giderse yakında parasız kalacak!

Pop efsanesi Michael Jackson'ın 2009'da ölümünün ardından çocuklarının, babalarının mirasını büyük bir savurganlıkla harcadığı iddia ediliyor. 18 yaşındaki Prince, 16 yaşındaki Paris ve 13 yaşındaki Blanket'ın bir sene boyunca yaptıkları harcamanın 4.3 milyon doları bulduğu ileri sürülüyor.

85 yaşındaki babaanneleri Katherine Jackson tarafından büyütülen çocuklar, babalarından kalan hatırı sayılır büyük bir servetle yaşamlarına devam ediyor. Ünlü sanatçının avukatına göre; çocuklar babalarından miras kalan 267 milyon doları hızla tüketiyor. Eğitim, harcamaların en büyük kalemini oluşturuyor. Prince ve Paris, Buckley Lisesi'ne gitmek için yılda kişi başı 75 bin dolar veriyor. Üstün zekâlı küçük kardeşleri Blanket ise süper zeki çocuklara özel bir okula gidiyor ve yılda 30 bin dolara yakın kayıt masrafı ödüyor.

YILDA 450 BİN $ KİRA

Üç kardeşin okul haricinde birçok şey için aşırı para harcaması dikkat çekiyor. Jackson kardeşler Kaliforniya eyaletindeki yıllık kirası 450 bin dolar civarında bir evde kalıyor. Evde çalışanların maaşı dışında üç çocuk oldukça pahalıya mal olan seyahatlere çıkıyor. Bu tür seyahatler için kullandıkları özel uçağa 140 bin dolar harcanıyor. Doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde de çocuklar kesenin ağzını sonuna kadar açmaktan çekinmiyor.

Prince ve Paris'in biyolojik anneleriyle yaptıkları bir seyahat için 428 bin doları gözden çıkardığı da söyleniyor. Ancak Jackson'ın vasiyetine göre çocuklar mirastan eşit derece hak sahibi ve 33 yaşına kadar kendi paylarına düşen paranın yarısına sahip olabilecek. Vasiyette ayrıca çocukların mirasın diğer yarısına 40 yaşına bastıklarında sahip olabileceği belirtiliyor. Ancak kardeşlerin harcama hızları mirası vaktinden önce tüketeceğe benziyor.

Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmichael jackson