UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR: "SOKAKTA RAHATÇA YÜRÜDÜĞÜM TEK BİR GÜN BİLE YOK!.."

GÜZEL OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR: "SOKAKTA RAHATÇA YÜRÜDÜĞÜM TEK BİR GÜN BİLE YOK!.."

GÜZEL OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR: "SOKAKTA RAHATÇA YÜRÜDÜĞÜM TEK BİR GÜN BİLE YOK!.."

Game of Thrones'ta Margaery Tyrell karakterini canlandıran Natalie Dormer, LA Confidental dergisi için kamera karşısına geçti.

33 yaşındaki İngiliz oyuncu Natalie Dormer, asıl büyük çıkışını The Tudors dizisiyle yapmıştı. Bu dizide İngiltere Kralı VIII. Henry'nin eşi Anne Boleyn karakterini canlandıran oyuncu, ünlü eleştirmen Robert Abele Dormer tarafından da şu sözlerle övülmüştü: "Natalie Dormer bu rolüyle nefis tablomsu bir karmaşıklık sunuyor. Onun esrarengiz, zamanı durduran bir huri olarak The Tudors için bir nimet olduğunu düşünüyorum."  Natalie Dormer, The Tudors dizisi sırasında Anthony Byrne tanıştı ve nişanlandı. İkili kısa zamanda Hollywood davetlerinin aranan çiftlerinden oldu.

Game of Thrones dizisi ise, Natalie Dormer için bir dönüm noktası oldu. The Hunger Games serisinin üçüncü filmi olan The Hunger Games: Mockingjay Part 1 filminde de yer aldı. Oyuncu ayrıca bu film için saçlarını da kazıttı.    

LA Confidental dergisine verdiği röportajda şunları söyledi:

"Son dört yılda dört farklı karakteri canlandırdım. Çok meşgulüm. Kendim için mükemmel bir imaj çizmeye ne zamanım ne de gücüm var. Zaten bir sürü yakın arkadaşımın da bu sektörle ilgisi yok."

"Gün içinde birçok kez sevenlerim tarafından yoldan çeviriliyorum. Fanlarım bana yağlı boya tablolar, bilgisayar tasarımları gönderiyorlar. Saunadayken, hatta tuvaletteyken bile yanıma yaklaşıyorlar. Şu bir gerçek ki sokakta yürürken "Siz Natalie misiniz?" sorusunu duymadığım tek bir gün bile yok."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGame of Thrones  Natalie Dormer