UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POP MUZİĞİN ASİ ROMANTİĞİ ENRIQUE IGLESIAS DÜN AKSAM İSTANBULLULARI MÜZİK İLE DOYURDU!..

POP MUZİĞİN ASİ ROMANTİĞİ ENRIQUE IGLESIAS DÜN AKSAM İSTANBULLULARI MÜZİK İLE DOYURDU!..

POP MUZİĞİN ASİ ROMANTİĞİ ENRIQUE IGLESIAS DÜN AKSAM  İSTANBULLULARI MÜZİK İLE DOYURDU!..

Sahip olduğu onlarca Grammy ile milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Enrique Iglesias, geçtiğimiz akşam ‘Sex&Love’ turnesi kapsamında İstanbul Küçükçiftlik Park'ta sahne aldı.  Iglesias muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile alanı hınca hınç  dolduran 12 bin kisinin kalbini bir kez daha fethetti. UNILIFE ve VolumeUp organizasyonuyla,  gerçekleşen konserde sanatçı, samimi ve sempatik tavırları ile dikkat çekti.

İSTANBUL'A ÖVGÜ

Konserine "Hepiniz çok güzelsiniz, İstanbul da öyle. Gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel." diyerek başlayan İglesias'ın, bir erkek hayranını sahneye davet ederek 'Stand By Me' şarkısını beraber söylemesi büyük alkış aldı.Eşsiz bir vokal olmasının yanı sıra, sahnede yarattığı atmosfer ile her performansında hayranlarını şaşırtan Iglesias, birara sahnede yok olup, alanın ortasında bulunan  teknik ekip için kurulan konstruksiyonda şarkı söyledi.

Iglesias'ın ’Rhythm Divine’’, ‘’Bailamos’’, ‘’Hero, Tonight’’ (I’m Lovin’ You), ‘’I like It’’, ‘’I’m a Freak’’ gibi hitlerini seslendirdiği gece uzun süre hafızalardan silinmeyecek.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERENRİQUE IGLESIAS