UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL! 'KÖSEM SULTAN'IN ÇEKİMLERİ SORUNLU BAŞLADI!..

UÇANKUŞ ÖZEL! 'KÖSEM SULTAN'IN ÇEKİMLERİ SORUNLU BAŞLADI!..

UÇANKUŞ ÖZEL! 'KÖSEM SULTAN'IN ÇEKİMLERİ SORUNLU BAŞLADI!..

İşte çocuk Kösem

Muhteşem Yüzyıl'ın devamı olarak çekilen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin çekimleri Yunanistan'ın Sakız adasında başladı. Zeynep Günay Tan'ın yönettiği dizide önce Kösem Sultan'ın çocukluk sahnelerinin çekimleri yapıldı. Çocuk Kösem'in fotoğrafı sosyal medyaya düştü.

Sahneler tekrarlandı

Dizide Kösem Sultan'ın gençlik sahnelerini ise 17 yaşında Türk asıllı Yunanistan'dan bulunan bir genç kız canlandırıyor. Meryem Uzerli gibi yeni bir oyuncu keşfi peşinde olan yapım şirketi, oyuncu koçu eşliğinde çalıştırılan ve ismi sır gibi saklanan genç Kösem'in sahnelerini istedikleri gibi olmayınca tekrar çekmek zorunda kaldı.

Ekin Koç'la tutkulu aşk

Safiye Sultan'ı canlandıran Hülya Avşar da dizideki sahnelerine başladı. Kösem Sultan'da Safiye Sultan'ın oğlu 1. Ahmet'i oynayan Ekin Koç ile Kösem arasında büyük aşk yaşanacak. Ekin Koç'un geçen yıllarda Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde de düşmanını canlandıran Berk Cankat'ın oynadığı Alex karakteri Ekin Koç'la karşı karşıya gelecek. Esra Dermancıoğlu ve Kadir Doğulu da dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular...

Dizi perşembe günü

Dizinin yayın gününün ise Muhteşem Yüzyıl'da olduğu gibi çarşamba yerine perşembeye alındığı iddiası da son dönemde kulaktan kulağa yayılıyor. Dizinin ilk bölümünün ekim ayına yetiştirilmesi planlanıyor.


BİRSEN ALTUNTAŞ


birsenaltuntas76@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkösem sultan  çekim