UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURAK YILMAZ-HAMZA HAMZAOĞLU ARASINDAKİ GERGİNLİK BÜYÜYOR! SÖYLENEN SÖZLER GÜNDEMİ SARSACAK!..

BURAK YILMAZ-HAMZA HAMZAOĞLU ARASINDAKİ GERGİNLİK BÜYÜYOR! SÖYLENEN SÖZLER GÜNDEMİ SARSACAK!..

BURAK YILMAZ-HAMZA HAMZAOĞLU ARASINDAKİ GERGİNLİK BÜYÜYOR! SÖYLENEN SÖZLER GÜNDEMİ SARSACAK!..

Hamza Hamzaoğlu -Burak Yılmaz gerginliği giderek artıyor. Burak'ın, yakın çevresine "Hamza Hoca'yı biz şampiyon yaptık. Şimdi bizi beğenmiyor" sözleri Hamzaoğlu'nun kulağına gidince, ikilinin arası iyice açıldı.

Galatasaray camiası, son günlerde çok ilginç bir iddiayla çalkalanıyor.

Ortaya atılan bu iddiaya göre; teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz sezonun bitimiyle transfer raporunu yönetime sundu. Raporda 'uzun boylu ve kaleye sırtı dönük oynayabilen' bir isim istediğini bildirdi. Bu ismin Ramio Gomez olabileceğini de bildirdi. Sarı-kırmızılı yönetim de, bu istekler doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Bu arada Burak Yılmaz, Hamzaoğlu'nu arayıp "Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?" diye sordu.

Bu takımın değişmezisin

Hamza Hamzaoğlu da "Bu takımın değişmezlerinden birisin. Gomez bile gelse seni sağ kanatta değerlendireceğim" yanıtını verdi. Bu sözler üzerine Burak, hocasına "Forvet dışında başka bir mevkide oynamak istemiyorum" ifadesini kullandı. İkili arasındaki hava gerginleşince, konuşma sona erdi. Bu gerginlik sonra Burak'ın yakın arkadaşlarına "Hamza Hoca'yı biz şampiyon yaptık. Şimdi bizi beğenmiyor" dediği ileri sürüldü. Bu sözler Hamzaoğlu'nun kulağına gidince, ikilinin arası açıldı.

Kritik zirve perşembe

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 'vitrin' yapabileceği Real Madrid maçına götürmediği Burak Yılmaz'ın, hocasından randevu istediği öğrenildi. Hamzaoğlu-Yılmaz zirvesinin, Real Madrid karşılaşması dönüşü, perşembe günü yapılmasının beklendiği belirtildi.

Fotomaç

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHamza Hamzaoğlu  Burak Yılmaz