UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BKM’DEN YENİ BİR KAHKAHA PROJESİ DAHA! “DEDEMİN FİŞİ”NİN ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI!..

BKM’DEN YENİ BİR KAHKAHA PROJESİ DAHA! “DEDEMİN FİŞİ”NİN ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI!..

BKM’DEN YENİ BİR KAHKAHA PROJESİ DAHA! “DEDEMİN FİŞİ”NİN ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI!..

GÜLDÜR GÜLDÜR’ÜN YARATICILARINDAN YEPYENİ BİR PROJE

BKM FİLM, yeni sezonun en iddialı komedilerinden birinin daha çekimlerine başladı!

Hikayesi Yılmaz Erdoğan’a, senaryosu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Sıla Çetindağ, Uğur Gövercin, Ayberk Sak ve Şükrü Özbey’e ait “DEDEMİN FİŞİ” zengin kadrosu, benzersiz tiplemeleri ve  izleyenleri kahkahaya boğacak hikayesi ile bu yılın en iddialı filimleri arasında olmaya aday.

HİKAYESİ DE OYUNCU KADROSU DA ZENGİN BİR KOMEDİ : ÇİRCİ AİLESİ

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür ekibinin hayat vereceği Malatyalı Çirci Ailesi’nin kahkaha dolu miras serüveni ailenin reisi Salih Çirci’nin beyin ölümünün gerçekleşmesi ile başlar. Her biri küçük hesapları, büyük planları, saflıkla kurnazlık arasında sıkışmış vicdanları ile akıllara kazınacak olan Çirçi Ailesi’nin macera ve kahkaha dolu miras mücadelesini yönetmen Meltem Bozoflu beyazperdeye taşıyacak.

BU KADRO KAHKAHAYI GARANTİLİYOR

Oyuncu kadrosunda; Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Doğa Rutkay, Özge Borak, İrem Sak, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Ali Sunal, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Burak Topaloğlu, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir’in yer aldığı “DEDEMİN FİŞİ”nin çekimleri Mudurnu’da gerçekleşiyor.

Beş haftada tamamlanması hedeflenen filmde ekranların sevilen isimlerinden Ayşen Gruda, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde de rol alıyorlar. Komedi ve tiplemenin usta isimlerinin buluştuğu kahkaha dolu film “DEDEMİN FİŞİ” Ocak 2016’da vizyonda!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbkm  güldür güldür  dedemin fişi  komedi