UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ 7 KENTİ AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE UYARDI! ''TEDBİRLİ OLUN!..''

METEOROLOJİ 7 KENTİ AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE UYARDI! ''TEDBİRLİ OLUN!..''

METEOROLOJİ 7 KENTİ AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE UYARDI! ''TEDBİRLİ OLUN!..''

Meteoroloji'den 7 kent için uyarı... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün kuzey kesimlerdeki yağışlara ilişkin açıklama yayımladı.

Vatandaşlara, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı. Peki havadurumu nasıl olacaki hangi iilerde yağış bekleniyor? İşte detaylar...

Meteoroloji'den yapılana açıklamada, Çankırı ve Ordu çevreleri, Çorum'un kuzeyi, Bolu'nun doğusu, Kastamonu'nun güney kesimleri ile Sinop ve Samsun'da kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün kuzey kesimlerdeki yağışlara ilişkin açıklama yayımladı. Açıklamada, Çankırı ve Ordu çevreleri, Çorum'un kuzeyi, Bolu'nun doğusu, Kastamonu'nun güney kesimleri ile Sinop ve Samsun'un iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiği kaydedildi.

Yetkililer ve vatandaşlar, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

İstanbul hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından belirlendi. Meteoroloji'nin İstanbul hava durumu tahminlerine göre bugünün sıcaklıkları da belli oldu. Yapılan tahminlere göre İstanbul hava durumunun az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Sakarya'nın güney kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı geçeceği, sıcaklıkların mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise Doğu ve Kuzeydoğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİSTANBUL  METEOROLOJİ