UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERENAY AKTAŞ'TAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA! "500'E YAKIN EVLİLİK TEKLİFİ ALDIM!.."

SERENAY AKTAŞ'TAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA! "500'E YAKIN EVLİLİK TEKLİFİ ALDIM!.."

SERENAY AKTAŞ'TAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA! "500'E YAKIN EVLİLİK TEKLİFİ ALDIM!.."

Serenay Aktaş oyunculuk, futbol derken ününü Survivor’la ikiye katladı. Sevenleri onu Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’le kıyaslıyor. O ise ‘ Yarışım sadece kendimle’ diyor. Survivor’a yeniden katılır mısınız sorumuza yanıtı ‘ Evet katlırım. Survivor’ın enerjisini çok seviyorum. Orası yaşamın ta kendisi’ oluyor. Serenay Aktaş, Vatan gazetesinden Banu Duran'a konuştu...

Bugünlerde neler yapıyorsunuz? Yeni projelerinizden bahsedelim…

Bugünlerde daha çok kendime aileme ve spora vakit ayırıyorum. Birçok dizi teklifi var ve birçok tiyatro sahnesinden teklifler de geliyor. Biz menajerim Selim Akar ile projeleri değerlendiriyoruz. Hayırlısı diyelim.

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün sizin rakibiniz mi? Geçen gün gittiğiniz bir açılışta sizin ikisinden de güzel olduğunuzu söyleyen pankartlar açtı fanlarınız?

Öncelikle kimseyi rakip olarak görmüyorum fakat yanlış anlaşılmasın ben oldum olası kimseyle yarışmadım kimseyi rakip olarak görmedim. Hep kendimi kendi başarıma adadım. Hırslarım da şahıslara değil başarıya ve kendime oldu. İkisini de çok beğeniyorum, böyle değerli isimlerle karşılaştırılmak benim için güzel bir duygu ama bu karşılaştırmayı sevenlerim yapıyor, ben değil. Benim yarışım kendimle. Başarı hedefim ise iyi bir oyuncu olmak.

Bir defa daha Survivor teklifi gelse katılır mısınız?

Survivor'in ruhunu ve enerjisini cok seviyorum yine olsa yine katıılırım. Çünkü Survivor yaşamın kendisi. Gerçek olan bir olgu. İnsanın kendisini tanımasına neden olurken sınırlarını biliyorsun.

Nasıl birisiniz? İnatçı, duygusal, hırslı… İçinizde bir Amazon ruhu mu var sizin?

Her ne kadar fazlasıyla duygusal bir yapım olsa da içimde bir amazon yatıyor. Duygusal ve hırslı biriyim, inadımı olumlu şeylerde gerektiği yerde ortaya koyarım. Hırsımı sonucu olumlu durumlar için kullanmayı tercih ediyorum.

Bundan sonrası için planlarınız neler?

Bundan sonra ki planım daha önce olduğu gibi oyunculukta emin adımlarla ilerlemek, iyi bir oyuncu olmak. Belli hedeflerim var onlara ulaşmak için çalışıyorum çalışmaya devam edeceğim. Kısmetse de yakın bir dönem de ekranlarda göreceksiniz. Ama şimdilik sır diyelim.

Ben oyuncuyum mu diyorsunuz yoksa futbolcu mu? Futbol devam mı?

Öncelikle oyuncuyum derim tabii ki. Futbol 3 senedir sadece hobim. Türkiye’de kadın futbolu ile ilgileniyorsan zaten sadece meslek olarak onu benimsemek zor. Futbola şu an ara vermek durumunda kaldım ama kendim bazen antrenmanlar yapıyorum mümkün olduğunca futboldan ve spordan uzak durmamaya çalışıyorum.

Pek çok erkek hayranınız var… Günde kaç tane evlilik teklifi alıyorsunuzdur?

Bu soruya biraz dikkatli cevap vermek lazım. Sosyal medya üzerinden birçok evlenme teklifi aldım. Bu benim hayranlarımın bana olan kutsal sevgisinin işareti diyelim... Sanırım 500 yakın mesaj gelmiştir …. Ama sosyal medya dışında gerçek hayatta evlenme teklifi almadım! Daha çok erken…

Nasıl bir erkek sizi etkileyebilir?

Beni en başta bir erkeğin duruşu etkiler. Sevgiden önce saygıyı barındırmalı mesela. Samimi, içten ve egosunu törpülemiş olmalı. Vicdan sahibi olmalı. Ailesine aşık, örf adetlerine inanan erkekler beni etkiler.

Evlenmek istiyor musunuz?

Şu an hayır. Daha sevgili ailemin küçük Serenay’ıyım (Gülüyor) Daha çok erken…

Neden hayatınızda aşk yok; çok mu seçicisiniz?

Aslında hayatımda aşk var; ailem, işim ve sevenlerim. Evet biraz seçiciyim galiba. Ben karşı cinste eş karakterimi arıyorum diyelim.

Güzellik sırlarınız neler? Saçınız, cildiniz için neler yaparsınız?

Pek bir güzellik sırrım yok açıkçası. Haftada 1 kere saçıma zeytinyağı ve yumurtadan bakım yapar annem. Cildim için de yine annemin yaptığı doğal bir maske var. Ara sırada kahve telvesi peelingi yapıyorum.

İdolünüz kim? Peki hayat felsefeniz?

İdolüm annem. Hayat felsefem; nerden geldiğini, saygıyı ve sevgiyi mühim olan insanlık düşüncesinden uzaklaşmadan bir hayat sürmek. Hayatta en büyük değerin aileniz olduğu psikolojinden asla uzak yaşamayacağım.

Ünlü olmak hoşunuza gitti mi? İyi ve kötü yanı nedir şöhretin?

Ünlu olmak hoşuma gitti diye bir kavram kullanmak yerine şöyle söyleyeyim sevdiğim işi yapmak hoşuma gidiyor. Sevdiğim işi yapmanın gerektirdiği durumları yaşamak da hoşuma gidiyor. İlk zamanlar aman yanlış anlaşılırım şimdi diye kendimi çok kastım. Fakat beni insanlar ailemizin kızı diye sevmeye başlayınca benim samimiyetimi sevdiler. Bu bana güç verdi. Ben ünlü olmanın gerektirdikleri gibi değil insanların sevdiği samimi Serenay olarak yaşamıma devam ediyorum. Maske takmadan gerçek olan Serenay ile ve böyle de çok mutluyum. Şöhret umurumda değil, önemli olan insanların sevgisi. Şöhretsiz yaşarım ama sevgisiz asla. Önemli olan 7’den 77 herkesin sevgisi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserenay aktaş