UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİ SİNEMASININ SULTANI TÜRKAN ŞORAY'IN YILLAR SONRA İLK KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURDUĞU FİLMİNDE KADIN DAYANIŞMASI!..

TÜRKİ SİNEMASININ SULTANI TÜRKAN ŞORAY'IN YILLAR SONRA İLK KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURDUĞU FİLMİNDE KADIN DAYANIŞMASI!..

TÜRKİ SİNEMASININ SULTANI TÜRKAN ŞORAY'IN  YILLAR SONRA İLK KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURDUĞU FİLMİNDE KADIN DAYANIŞMASI!..

Türkan Şoray’ın yönetmenliğini yaptığı, kızı Yağmur Ünal’ın ise hem yapımcı hem de oyuncu olarak yer aldığı ve senaryosu Onur Ünlü ’ye ait olan filmin çekimleri hız kesmeden Muğla’da devam ediyor.

Yağmur Ünal’ın da ilk oyunculuk deneyimi ile yer aldığı filmin ana castına Sevda Erginci, Serkan Şenalp yer alan Mustafa Uğurlu, Mehtap Bayri, Ekin Türkmen, , Fırat Tanış, Aslı Samat, Esra Ergün, , Elif Atakan, Pınar Göktaş, Kaan Urgancı, Fatih Al, Sema Keçik, Goncagül Sunar, Turgay Aydın, Doğa Konakoğlu gibi isimler eşlik ediyor.

Suna Selen ve Eşref Kolçak’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı filmde 550 çocuk arasından Türkan Şoray’ın seçtiği minik oyuncu Emirhan Oktay’da oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

Kalabalık bir ekipten oluşan ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmde oyuncular arasında gelişen birliktelik sette kendini belli ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTürkan Şoray  Yağmur Ünal  film