UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİRALIK AŞK EKİBİNDEN SOMALI ÇOCUKLARA SÜRPRİZ! SOMA’NIN HAYALİ GERÇEK OLDU!..

KİRALIK AŞK EKİBİNDEN SOMALI ÇOCUKLARA SÜRPRİZ! SOMA’NIN HAYALİ GERÇEK OLDU!..

KİRALIK AŞK EKİBİNDEN SOMALI ÇOCUKLARA SÜRPRİZ! SOMA’NIN HAYALİ GERÇEK OLDU!..

Star TV’nin yaz aylarına damga vuran dizisi yapımcılığını Ortaks Yapım’ın yürüttüğü Kiralık Aşk dizisinin oyuncuları ve yapım ekibi Hürriyet Gazetesi’nin başlattığı "Soma’nın hayalleri var" projesi kapsamında Maltepe Belediyesi'nin de desteğiyle Somalı Çocuklarla buluştu. Levent Ülgen, Nergis Kumbasar, Salih Bademci ve Onur Büyüktopçu’yu bir anda karşılarında gören minikler yapılan sürpriz karşısında adeta sevince boğuldu. Sektörde başarılı işlere imza atan Ortaks Yapım’ın sahibi Müge Turalı Pak ve yapım ekibi de bu anlamdı günde Somalı Çocuklar bu önemli projede yalnız bırakmadı.

Yaz ekranlarında bomba gibi düşün Kiralık Aşk’ın oyuncuları Hürriyet Gazetesi’nin başlattığı Maltepe Belediyesi’nin de destek verdiği "Soma'nın Hayalleri Var" projesi kapsamında İstanbul’u gezen minik ziyaretçileri ile bir araya geldi. Dizinin yapım şirketi Ortaks Yapım’ın sahibi Müge Turalı Pak’ın ekibi ve Kiralık Aşk oyuncuları İstanbul’a gelen Somalı çocukların akşam yemeklerine konuk oldu. Bir anda karşılarında dizinin oyuncularından Levent Ülgen, Nergis Kumbasar, Salih Bademci ve Onur Büyüktopçu gören çocuklar oyuncuları sevinç çığlıklarıyla karşıladı ve onları soru yağmuruna tuttu.

Soma'nın Hayalleri Gerçeğe Dönüştü

2014 yılında Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin çocuklarından bazıları, Hürriyet Gazetesi’nin başlattığı "Soma’nın hayalleri var sosyal sorumluluk projesi kapsamında Maltepe Belediyesi’nin desteğiyle İstanbul’a geldi. Soma maden şehitlerinin çocukları önce İstanbul Boğazı’nı dolaştı ardından İstanbul’un tarihi mekanlarını gezdi. Kiralık Aşk ekibiyle bir araya gelme hayali kuran miniklerin düşleri ise gerçek oldu. Soma’dan gelen çocuklar uzun sohbetin ardından sevilen oyuncularla bol bol fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkiralık aşk  soma