UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GEÇTİĞİMİZ SEZON BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN ''POYRAZ KARAYEL'' DİZİSİNDE SÜRPRİZ GELİŞME!..

GEÇTİĞİMİZ SEZON BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN ''POYRAZ KARAYEL'' DİZİSİNDE SÜRPRİZ GELİŞME!..

GEÇTİĞİMİZ SEZON BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN ''POYRAZ KARAYEL'' DİZİSİNDE SÜRPRİZ GELİŞME!..

Kanal D'nin geçen sezon ortasında yayına başlayan ve sürpriz bir şekilde sezona damga vuran yapımlardan olan Limon Film imzalı Poyraz Karayel dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Yeni sezona ünlü oyuncuları kadrosuna katarak girecek olan Poyraz Karayel'de Poyraz'ın kayınvalidesi, Sinan'ın anneannesi rolündeki Müge Akyamaç diziden ayrıldı. Tecrübeli oyuncu Müge Akyamaç dizinin yeni sezonunda rol almayacak.

Müge Akyamaç dizide Poyraz'ın kayınvalidesi rolünü canlandırıyordu. Yaşanan ayrılıkla senaryoda da değişiklik yaşanacak.

Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizi Eylül ayı ortasında 2. sezon bölümleriyle Kanal D ekranlarında olacak.

POYRAZ KARAYEL'E YENİ SEZONDA KİMLER KATILDI?

Poyraz Karayel'in yeni sezonunda oyuncu kadrosuna sürpriz isimler dahil oldu. Dizide artık Özkan Uğur, İdil Fırat, Hare Sürel ve Berk Erçer de rol alacak. Dizinin merakla beklenen Adil Topal karakterini Özkan Uğur canlandıracak. Hare Sürel Poyraz'ın kız kardeşi Meltem, İdil Fırat Celena Petridis, Berk Erçer ise avukat Mete Durukan karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Esrarengiz sezon finaliyle akıllarda pek çok soru işareti bırakan Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği Poyraz Karayel merakla beklenen yeni bölümleriyle , eylül ayında Kanal D'de ekrana gelecek.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpoyraz karayel  müge akyamaç