UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AÇIKHAVA'DA SEVENLERİYLE BULUŞAN HALİL SEZAİ İSYAN ETTİ! PEKİ AMA NEDEN?

AÇIKHAVA'DA SEVENLERİYLE BULUŞAN HALİL SEZAİ İSYAN ETTİ! PEKİ AMA NEDEN?

AÇIKHAVA'DA SEVENLERİYLE BULUŞAN HALİL SEZAİ İSYAN ETTİ! PEKİ AMA NEDEN?

İsyan şarkısıyla beğeni kazanan Halil Sezai, Açıkhava'da konser verdi. Smokinle sahneye çıkan Sezai, isyan etti. Şarkıcı, konserin sonunda özüne döndü ve eteğiyle final yaptı.  

Turkcell Yıldızlı Geceler'in son düet performansına Halil Sezai ve Yasmin Levy imza attı. Muhteşem ikili, Harbiye'yi hınca hınç dolduran müzikseverlere duygu fırtınası yaşattı. Geceye Halil Sezai'nin dillerden düşmeyen "İsyan" şarkısı ise damgasını vurdu. Tüm müzik severlerin hep bir ağızdan söylediği "İsyan" Cemil Topuzlu'yu inletti. Gecenin en ilginç olayı ise rahat giyim tarzıyla bilinen Halil Sezai'nin sahneye smokin ile çıkması oldu.

'YAKIŞTI AMA...'

"Yönetmenim bu kıyafetin bana çok yakışacağını söyledi. Yakıştı ama hiç rahat değil, ben böyle şarkı söyleyemiyorum" diyerek isyan eden şarkıcı, bir süre sonra ceketini çıkardı. Bir kaç şarkı daha söyleyen Sezai, sıkılınca gömleğinin düğmelerini de açmaya başladı. Her şeye rağmen sahnede rahat edemeyen şarkıcı, konserin ilerleyen saatlerinde ise dayanamayarak gerçek tarzı olan t-shirt ve eteğine dönüş yaptı. Halil Sezai ile düet yapan Yasmin Levy de sempatik ve sıcak tavırlarıyla İstanbullular'ın gönlünü fethetti.   

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHALİL SEZAİ