UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİM SALKIM'IN ÖZEL HAYATINA DAİR ART ARDA YAPTIĞI BOMBA AÇIKLAMALAR BUGÜN HÜRRİYET, MİLLİYET, VATAN VE TAKVİM'İN MANŞETİNDE!..

YEŞİM SALKIM'IN ÖZEL HAYATINA DAİR ART ARDA YAPTIĞI BOMBA AÇIKLAMALAR BUGÜN HÜRRİYET, MİLLİYET, VATAN VE TAKVİM'İN MANŞETİNDE!..

YEŞİM SALKIM'IN ÖZEL HAYATINA DAİR ART ARDA YAPTIĞI BOMBA AÇIKLAMALAR BUGÜN HÜRRİYET, MİLLİYET, VATAN VE TAKVİM'İN MANŞETİNDE!..

Geçtiğimiz ay eşi Hakan Eratik’ten boşanan Yeşim Salkım özel hayatına dair suskunluğunu bozdu ve Salkım'ın yaptığı olay açıklamalar bugün Hürriyet, Milliyet, Vatan ve Takvim'in manşetlerini süsledi.

İşte Hürriyet’te yer alan haber:

20 YILDIR TERAPİ  

7 yıllık eşi Hakan Eratik’ten geçen ay tek celsede boşanan Yeşim Salkım, Uçankuş TV’deki “Kuş Bakışı”na konuk oldu. Ünlü şarkıcı, yayında 20 yıldır psikiyatra gittiğini açıkladı.

Evliliği beceremiyorum

20 yıldır psikolojik yardım alıyorum. İlk panik atağımı kızım Gizem’e hamileyken geçirdim. Hayatım boyunca hep bir evliliğim olsun, büyük aile masalarında yemekler yiyelim, geniş bir aileye sahip olayım istedim ama evliliği yürütmeyi beceremedim. Böyle deyip sıyrılmak istiyorum. 

Ben hiç flört etmedim

Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım ama ben hiç flört etmedim. Hep evlendim. Hesap ettim, 17 yıl evli kalmışım ama olmadı. Evli kalmak bana yazılmamış demek ki! Üstelik insanları kolay kolay silmem. Ama kolay bir insan da değilim. Erkeğin hayatını zorlaştırıyor olabilirim.


İşte Milliyet’te yer alan haber:

EVLİLİĞİ BECEREMİYORUM

5. evliliğini geçtiğimiz ay tek celsede sonlandıran Yeşim Salkım, evli kalmayı çok istediğini ancak “Evliliği yürütemiyorum, deyip sıyrılmak istiyorum’ diye konuştu. 

‘Unutursun Gönlüm’ isimli single çalışmasını kısa bir süre önce piyasaya süren Yeşim Salkım, ‘Kuş Bakışı’ isimli programının konuğu oldu. Oyuncu Hakan Eratik’le yedi yıllık evliliğini geçen ay tek celsede noktalayan Salkım, iş ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Beş kez evlenen ve 20 yıldır psikiyatra gittiğini itiraf eden Salkım, “İlk panik atağımı kızım Gizem’e hamileyken geçirdim. Hayatım boyunca hep bir evliliğim olsun, büyük aile masalarında yemekler yiyelim, geniş bir aileye sahip olayım istedim ama evliliği yürütmeyi beceremedim, beceremiyorum. Böyle deyip sıyrılmak istiyorum” dedi.

‘Kolay biri değilim’

“Evli kalmak bana yazılmamış” diyen Salkım, “İnsanlar birbirini kaybettikten sonra hatanın kimde olduğunun hiçbir önemi kalmıyor. Hayatıma giren ve giden insanlarla ilgili konuşmayı istemiyorum ama kolay bir insan değilim. Elbette, bir erkeğin hayatını zorlaştırıyor olabilirim” şeklinde konuştu.

Sosyal medyadan takipçileriyle zaman zaman sert tartışmalara da giren Salkım, onlara verdiği cevaplarla ilgili, “Birilerinin bunu yapması gerekir. Yoksa herkes her istediğini yazma hakkını kendisinde bulur” diye konuştu.

Milliyet


İşte Vatan’da yer alan haber:

20 YILDIR PSİKOLOĞA GİDİYORUM!

Oyuncu Hakan Eratik’le 7 yıllık evliliğini geçen ay tek celsede noktalayan Yeşim Salkım, Uçankuş TV’de Kuş Bakışı programının konuğu oldu. 5 kez evlenen 45 yaşındaki şarkıcı,”Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım ama ben hiç flört etmedim. Hep evlendim. Hesap ettim, 17 yıl evli kalmışım. Evliliği yürütmeyi beceremedim, beceremiyorum.  20 yıldır psikolojik yardım alıyorum. İlk panik atağımı kızım Gizem’e hamileyken geçirdim”dedi.

‘Evli kalmak bana yazılmamış’

Yeşim Salkım, 5 kişiyle toplam 17 yıl evli kaldığını ama söyleyip içini döktü.

‘Unutursun Gönlüm’ isimli single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşan Yeşim Salkım (45), UÇAN Kuş TV’ye iş ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı. 5 kez evlenen ve 20 yıldır psikiyatra gittiğini itiraf eden Salkım, “20 yıldır psikolojik yardım alıyorum. İlk panik atağımı kızım Gizem’e hamileyken geçirdim” derken, “Ben hiç flört etmedim. Hep evlendim. Hesap ettim. 17 yıl evli kalmışım ama olmadı. Evli kalmak bana yazılmamış demek ki! Üstelik insanları kolay kolay silebilen biri de değilim” diye konuştu. Oğulcan Tanrıyar’ın “Peki hata kimde?” sorusuna ise “Hayatıma giren ve giden insanlarla ilgili konuşmayı istemiyorum ama kolay bir insan değilim. Elbette, bir erkeğin hayatını zorlaştırıyor olabilirim” cevabını verdi.

Şarkıcı sosyal medyada kendisine yapılan olumsuz eleştirilere neden cevap verdiği sorulunca ise sert konuştu: “Mesela dersin ki ‘Ben senin bu şekilde okumanı beğenmiyorum.’ Bu göreceli bir şeydir bu... Saygı duyarım ama sen bana “Çok çirkinsin’ diyemezsin. Birilerinin onlara haddini bildirmesi gerekir. Ben bildiriyorum, bildirmeye de bundan sonra devam edeceğim.”

Vatan

 

İşte Takvim’de yer alan haber:

HİÇ FLÖRT ETMEDİM

Hakan Eratik'ten geçtiğimiz ay boşanan Yeşim Salkım özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Unutursun Gönlüm" isimli single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşan Yeşim Salkım, Uçankuş TV'ye konuk oldu. Geçtiğimiz ay oyuncu Hakan Eratik'le 7 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay tek celsede noktalayan Salkım, iş ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı. 5 kez evlenen Salkım, 20 yıldır pskiyatra gittiğini itiraf etti.

 Hayatı boyunca hiç flört etmediğini anlatan 45 yaşındaki şarkıcı, "Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım ama ben hiç flört etmedim. Hep evlendim. Hesap ettim 17 yıl evli kalmışım ama olmadı. Evli kalmak bana yazılmamış demek ki! Üstelik insanları kolay kolay silebilen biri de değilim" diye konuştu.  

Takvim

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyeşim salkım