UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VICTORIA SECRET'IN MELEKLERİNDEN DÜNYACA ÜNLÜ TOP MODEL BAR REFAELI 300 METRELİK REKOR PODYUM İÇİN ANTRENMANLARA BAŞLADI!..

VICTORIA SECRET'IN MELEKLERİNDEN DÜNYACA ÜNLÜ TOP MODEL BAR REFAELI 300 METRELİK REKOR PODYUM İÇİN ANTRENMANLARA BAŞLADI!..

VICTORIA SECRET'IN MELEKLERİNDEN DÜNYACA ÜNLÜ TOP MODEL BAR REFAELI  300 METRELİK REKOR PODYUM İÇİN ANTRENMANLARA BAŞLADI!..

25 Ağustos’ta Laleli Shopping Festivalde moda severlerle buluşacak olan güzel model Bar Refaeli, pilates ve trx yaparak, Laleli’de 3600 adım için haftada 4 gün egzersizle hazırlanıyor...

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (LASİAD) geleneksel hale gelen ve bu yıl 4.sü gerçekleşecek “LALELİ Fashion Shopping Festival’e gelmesi sabırsızlıkla beklenen dünyaca ünlü top model Bar Refaeli, 300 metrelik rekor podyum için antrenmanlara başladı.

Bar Refaeli ‘‘Çocukluğum şehir dışında, atlar ve köpeklerle içiçe geçti. Üç ağabeyim var. Son derece özgür, biraz da vahşi bir kız olarak büyüdüm. Bu yüzden 3600 adım beni korkutmuyor J Pılates ve TRX düzenli yaptığım sporlar, laleli için bu şekilde formumu koruyorum... 300 metre rekor podyum için hazırım’’ dedi.

Açılış ve final sahnesinde iki ayrı markanın kıyafetlerini sergileyecek olan Bar Refaeli, selamlama sahnesi ile birlikte podyum üzerinde toplam 3600 adım yürüyecek. 24 - 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 4. Laleli Fashion Shopping Festivali, bu sene podyum uzunluğunu arttırarak 300 metre ile dünya ve Türkiye güzellerini ağırlayacak.

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD) Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca “Festivalimiz tıpkı Laleli gibi artık gerçekten kabına sığmıyor. Her yıl gerçekleştirdiğimiz festivali bu yıl yurtdışından gelen yoğun istekler doğrultusunda Ağustos ayına aldık. Geleneksel hale gelen Laleli Fashion Shopping Festivali’n yankıları artık yurt dışında da ciddi boyutlara ulaştı ve Laleli’ye katkılarını da göz önünde bulundurarak LASİAD olarak yine bu yıl sürprizlerle dolu bir festivale ev sahipliği yapacağız” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvictoria secret  bar rafaeli  podyum  defile