UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON ZAMANLARIN DİKKAT ÇEKEN İSİMLERİNDEN OLAN CEM BELEVİ'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

SON ZAMANLARIN DİKKAT ÇEKEN İSİMLERİNDEN OLAN CEM BELEVİ'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

SON ZAMANLARIN DİKKAT ÇEKEN İSİMLERİNDEN OLAN CEM BELEVİ'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

İşte sevilen isim Cem Belevi’yle yapılan  röportaj:

- Çocukluğunuzdan bu yana müzikle ilgileniyorsunuz. Biraz müzik hayatınızdan bahseder misiniz?

Kendimi bildim bileli müzikle iç içeyim lise yıllarımda besteler yapıyordum, üniversiteyi bitirdikten sonra kendi şarkılarımdan oluşan 'Bilmezsin' adlı albümümü çıkardım 2013 yılında bu şekilde ilk profesyonel adımımı atmış oldum müzik sektörüne, o zaman benim için manen çok fazla anlam ifade eden duygusal bir çalışmaydı o albüm, şimdi daha profesyonel adımlarla yeni şarkılarımı çıkarmaya hazırlanıyorum.

- “Bilmezsin” albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptınız. Hedefinize ulaştınız diyebilir miyiz?

Çok içime sinen, beni sektöre tanıtan ilk adım için çok önemli bir referans olan arşivlik bir albüm olduğunu söyleyebilirim. O zamanlar hedefime ulaştığımı düşünmüyordum ancak şimdi dönüp müzik kariyerimde aldığım yola baktığım zaman  hedefime fazlasıyla ulaştığımı görebiliyorum

- Her müzisyenin rafında tuttuğu özel eserleri vardır. Sizin de yeni albümünüz için tuttuğunuz ve başkasına vermek istediğiniz eserleriniz var mı?

Olmazmı... çok fazla şarkı yazdım biriktirdim. Son dönemde ve kendime bir tarz belirledim bu tarzıma uyan şarkılarımı önümüzdeki günlerde paylaşıcam. Bu şarkılarımın yanı sıra kendi tarzlarına yakıştırdığım ve paylaşmak istediğim yorumcularda var tabi onlarında eserlerimi seslendirmesi beni çok mutlu eder

- Yeni albümünüzü ne zaman dinleyebileceğiz?

Çok yakında Eylül gibi single  çıkartmayı planlıyorum ancak edindiğim tecrübelerden ve müzik sektörünün gidiş hatından dolayı Albüm yapmaya bakış açım son dönemde biraz değişti.Tabiki albüm yapıcam ancak bir kaç singledan sonra.

- Ayshe ile yaptığınız düetle sosyal medyada fenomen haline geldiniz. Ayshe veya farklı kişilerle yeni düet yapmayı düşünüyor musunuz?

İnsanlar düet dinlemeyi sevdiği kadar ekranda güzel çift görmeyide istiyor. Düetlerin ve coverların ilginç bir etkisi var, birde bunu görsel anlamda iyi sunarsınız başarı kaçınılmaz oluyor, Ayshe'yle olan projede bunu tecrübe ettim.Şimdilik başka bir proje yok ama düet fikrine her zaman açığım

- Peki hayalinizde düet yapmak istediğiniz biri var mı?

Ajda pekkan ve Tarkan'la düet yaptığımı hayal etmek bile beni heyecanlandırıyor.

- Şu sıralar sizi dizilerde görüyoruz. Bu müzik hayatınızdaki gidişatı ne yönde etkiliyor? Müziğe yeterince zaman ayırabiliyor musunuz?

Allahtan geçen yıl müziğe ayıracak geniş zamanım olmuş, yepyeni çok güzel şarkılarım stüdyoda hazır. Diziye başladığımdan beri malesef değil müziğe kendime bile çok zor zaman ayırabiliyorum ve yeni bir şeyler üretmek neredeyse bu dönemde benim için hayal. Ancak bu durumdan gayet memnunum çünkü dizi beni ve dolayısıyla şarkılarımı çok daha geniş kitlelere tanıtıyor bunun müzik kariyerimide olumlu etkileyeceğini düşünüyorum

- ‘İnadına Aşk’ dizisinde albümünüzden de parçalara yer veriliyor, aslında hem oyunculuk hem de müziklerinizle anılmayı başarıyorsunuz. Siz de en ağır basan hangisi?

Oyunculuk benim için yepyeni bir heyecan ve  renkli bir serüven çok çalışıyor ve çok keyif alıyorum. Müzik ise ben ne yaparsam yapıyım vazgeçemeyeceğim hep hayatımda olumuş ve olacak olan en büyük tutkum,en iyi yol arkadaşım. İkisinide dengeli olarak yürütmeye çalışıyorum. Oyunculuğu benim hayatımda beni heyecanlandıran ve inandığım projeler olduğu sürece yapmayı istiyorum. Fakat şunu biliyorum ki müziği her zaman her koşulda zaten yapıyor olacağım.

- Reytinglerde üst sıralarda yer alan ‘İnadına Aşk’ dizisine nasıl dahil oldunuz? Hedefleriniz arasında oyunculuk da var mıydı, yoksa sürpriz mi oldu?

Açık konuşmak gerekirse aslında hedefimde oyuncu olmak yoktu ancak 2013 yılında ilk klibim çıktığından beri sayısısız oyunculuk teklifleri almaya başladım. İçlerinden beni heyecanlandıran projelerde olmuştu fakat o dönem eğitimin olmadığı için cesaret edememiştim. 2 Yıldır Altan Gördüm ve Vahide Perçin hocalarımdan ders alıyorum. Kendimi oyunculuk anlamında günden güne geliştirirken İnadına Aşk'tan teklif geldi Osman Sınav gibi bir ustadan gelen bu fırsatı kaçıramazdım hemen kabul ettim ve sette kendisinden çok şey öğrenerek oyunculuk kariyerime başlamış oldum.

- ‘İnadına Aşk’ dizisindeki karakterinizden biraz bahseder misiniz? Sizinle ne denli örtüşüyor?

:) Deniz'in en belirgin özelliği çok çapkın olması, bu sebepten benziyorum derken cümlelerimi çok dikkatli kuruyorum :) Eğitimli, Vizyon sahibi olması, ilerleyen bölümlerde daha çok göreceğimiz duygusal yanı eğlenmekten vazgeçmesede işine olan tutkusu ve başarısı kendimle biraz biraz örtüştürebildiğim yanları. Ayrıca bende Kadınların dilinden anlar be çok değer veririm ancak Deniz gibi çapkın değilim tabiki ;)

- Sizce dizi bu başarıyı nasıl yakaladı?

Seti ziyaret edenler bunun cevabını hemen görebiliyorlar aslında. Çok şükür Biz önce bütün oyuncu arkadaşlarımızla ve ekiple çok güzel bir arkadaşlığı yakaladık bence önce bu yansıyor ekranlara. Ve tabiki farklı kültürlere sahip çiftlerinden oluşan, çok renkli insanları fazla yormadan eğlendiren senaryo örgüsünün olması

- Farklı dizi, tiyatro, sinema ya da başka bir projeniz var mı?

Çok güzel teklifler alıyorum ancak  şuanda tamamen diziye konsantre olduğum için bölünecek vaktim ve enerjim yok şimdilik üzülerek değerlendiremiyorum.

- Şuanda hedeflerinizi bir bir gerçekleştirdiğinizi görüyoruz. Peki en büyük hayaliniz ne?

Evet adım adım ilerliyorum hedeflerime,hayalim gerçekten sevgilerini kazandığım binlerce kişiyle açık hava konserlerinde aynı anda kendi bestelerimi söylemek. 

- Cem Belevi’nin sanat hayatında sınırları ya da kuralları var mıdır?

 İçinde var olduğum proje her zaman kendi değer yargılarımla örtüşmek zorunda. Sanat sanat içindir kisvesine bürnüp evrensel ahlak değerlerine yada kendi değerlerime uymayan hiç bir projede var olmak istemem. Onun dışında çok katı kurallarım yok

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcem belevi