UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU ŞALLI BİR KONUŞTU, PİR KONUŞTU! HÜRRİYET, MİLLİYET, SABAH, POSTA, TAKVİM, VATAN, SÖZCÜ VE AKŞAM'IN MANŞETLERİNDE!..

EBRU ŞALLI BİR KONUŞTU, PİR KONUŞTU! HÜRRİYET, MİLLİYET, SABAH, POSTA, TAKVİM, VATAN, SÖZCÜ VE AKŞAM'IN MANŞETLERİNDE!..

EBRU ŞALLI BİR KONUŞTU, PİR KONUŞTU! HÜRRİYET, MİLLİYET, SABAH, POSTA, TAKVİM, VATAN, SÖZCÜ VE AKŞAM'IN MANŞETLERİNDE!..

Ebru Şallı bir konuştu, pir konuştu.

Genellikle özel hayat konularında suskunluğuyla bilinen Ebru Şallı’nın açıklamaları olay oldu ve Türkiye’nin ün büyük gazeteleri, Hürriyet, Posta, Milliyet, Sabah, Takvim, Vatan, Sözcü ve Akşam'ın olayı çok farklı başlıklarla manşetlerine taşıdı.

İşte Hürriyet'te yayınlanan haber:

SİNAN ÇOK YORUCU

Ebru Şallı, Uçankuş TV’de ekrana gelen “Kuş Bakışı” programına konuk oldu. Oğulcan Tanrıyar’ın sorularını yanıtlayan ünlü manken, Sinan Akçıl’la ilişkisi hakkında da konuştu.

* Aldatmayı affeder misin?

- Büyük laflar etmem ama aldatmayı affedip affetmemek bir yana, o ilişkiden artık hayır beklenmez. Kadın ya da erkek bunu yaptıysa eğer, o ilişkinin artık büyüsü bozulmuştur. Finali olmaz. Aldatmak, kişinin kendi kendisini aldatması aslında... Çoğunlukla erkek aldatıyor, erkek aldatınca çapkın oluyor. Bizim kültürümüzde bu öyle. Ama kadınlarda aldatma daha çok bence. Erkek daha çok belli eder, kadın belli etmez. 

EVLENMESEYDİM OYUNCU OLURDUM

* Evlilik konusunda ne diyeceksin?

- Benim için aşk çok önemli... Şimdi illa evleneyim ya da evlenmeyeyim düşüncesinde değilim. Zaman ne gösterirse onu yapacağım. Geçmişte evlendim, hayat şartları beni o şekilde yönlendirdi. Eğer evlenmeseydim oyunculuğu seçebilirdim ama düzenli yaşamı seviyorum galiba. 

AŞK ŞARKISI YAPIYOR AMA ROMANTİK DEĞİL

* Romantik şarkıların bestecisi olarak sevgilin Sinan romantik mi?

- Sinan, Türkiye’nin aşk şarkılarının yarısından fazlasını yapıyor. Özellikle evliliklerin şarkılarını o yapıyor ama bence romantik değil. Bunu kendisine de söyledim zaten. Bana “Beni büyük bir yükten arındırdığın için teşekkür ederim” dedi. Romantik şarkıları yapıyor ama orası hayal dünyası. Ayrıca ben kötü bir şey söylemiyorum. Herkesin bakış açısı farklı... Mesela İngiliz oyuncu Hugh Grant çok romantik bir adam, filmlerinde de öyle. Rolleriyle normal yaşamı örtüşüyor ama Sinan’da bir tezatlık var. Saygılı bir kişiliği var ama hiç romantik değil.

ABARTILI BİR KISKANÇLIĞIM YOK

* Kıskanç bir sevgili olduğun iddia ediliyor.

- Seven kişi kıskanır ama abartılı bir kıskançlığım yok. Bu konuda yalan söylemiyorum.

* Bence yalan söylüyorsun...

- Bence benim hakkımda sana yalan söylüyorlar. 

Hürriyet

İşte Milliyet'te yayınlanan haber:

'KADINLAR DAHA ÇOK ALDATIYOR'

Aldatmanın yaşandığı bir ilişkiden hayır gelmeyeceğini söyleyen Ebru Şallı, “Kadınlar daha çok aldatıyor ve belli etmiyor” dedi.

Ebru Şallı, Uçankuş TV’de ekrana gelen ve Oğulcan Tanrıyar’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Kuş Bakışı’ programına konuk oldu. Şallı, “Aldatmayı affeder misin?” sorusuna, “Büyük laflar etmem ama o ilişkiden hayır beklenmez. Aldatmak kişinin kendini aldatmasıdır. Erkek aldatınca çapkın oluyor ama kadınlarda aldatma daha çok bence...

Erkek belli ediyor, kadın etmiyor” yanıtını verdi.

 İki yıldır Sinan Akçıl’la beraber olan Şallı evlilikle ilgili, “Benim için aşk önemli. İlla evleneyim ya da evlenmeyeyim düşüncesinde değilim” şeklinde konuştu. Sevgilisi Sinan Akçıl’ın romantik bir erkek olmadığını söyleyen sunucu, “Türkiye’nin aşk şarkılarının yarısından fazlasını yapıyor. Orası hayal dünyası. Saygılı bir kişiliği var ama hiç romantik değil” açıklamasını yaptı. 

Milliyet

İşte Sabah'ta yayınlanan haber:

Ebru Şallı özel hayatı üzerine sorulan soruları içtenlikle yanıtladı. "Aldatmayı affeder misin?" sorusuna "Büyük laflar etmem ama aldatmayı affedip affetmek bir yana o ilişkiden artık hayır beklenmez. Kadın ya da erkek bunu yaptıysa eğer, o ilişkinin artık büyüsü bozulmuştur. Finali olmaz. Aldatmak kişinin kendi kendisini aldatması aslında... Daha çok erkek aldatıyor, erkek aldatınca çapkın oluyor. Bizim kültürümüzde bu öyle ama kadınlarda aldatma daha çok bence... Kadınlarda da var ama tabii öğrenilirse... Erkek daha çok belli eder, kadın belli etmez... " açıklamasını yaptı.  

SİNAN AŞK ŞARKILARI YAPIYOR AMA....

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl'la 2 yıldır beraberlik yaşayan Şallı, evlilik konusu açıldığında ise "Benim için aşk çok önemli... Şimdi illa evleneyim ya da evlenmeyeyim düşüncesinde değilim. Zaman ne gösterirse onu yapacağım. Geçmişte evlendim, hayat şartları beni o şekilde yönlendirdi. Eğer evlenmeseydim oyunculuğu seçebilirdim ama düzenli yaşamı seviyorum galiba" dedi.   

Şallı, "Romantik şarkıların bestecisi olarak sevgilin Sinan romantik mi?" sorusuna ise çok ilginç şu yanıtı verdi:  "Sinan, Türkiye'nin aşk şarkılarının yarısından fazlasını yapıyor. Özellikle evliliklerin şarkılarını o yapıyor ama bence romantik değil. Bunu kendisine de zaten söyledim. Bana 'Beni büyük bir yükten arındırdığın için teşekkür ederim' dedi. Romantik şarkıları yapıyor ama orası hayal dünyası... Ayrıca ben kötü bir şey söylemiyorum. Herkesin bakış açısı farklı... Mesela İngiliz oyuncu Hugh Grant çok romantik bir adam, filmlerinde de öyle... Rolleriyle normal yaşamı örtüşüyor ama Sinan'da bir tezatlık var. Saygılı bir kişiliği var ama hiç romantik değil."

SİNAN'A SARI FIRTINA DİYORUM

Sinan Akçıl'ın zor bir kişiliği olduğunu belirten ünlü manken, "Sinan çok yorucu... O yüzden ona 'Sarı Fırtına' adını taktım. Ben de hiperaktif bir insanım. Kontrolcü ve garantici bir tarafım var ama deli bir yanım da var.

Her an rotayı değiştirebilecek, silebilecek biriyim. Ben fazla zeki biriyim galiba... Zeka ile his kuvveti varsa tehlikeli bir hale geliyor. Mesela, herkesin göremediği şeyleri görebiliyorum. Ama aldatıldığımı hiç görmedim" diye konuştu. Hakkındaki kıskanç bir sevgili olduğu iddiasına da karşı çıkan Şallı, "Seven kişi kıskanır ama abartılı bir kıskançlığım yok. Bu konuda yalan söylemiyorum" dedi. Oğulcan Tanrıyar'ın "Bence yalan söylüyorsun" yorumu üzerine ise Şallı, "Bence benim hakkımda sana yalan söylüyorlar" karşılığını vererek şaşırttı.

Sabah 

İşte Takvim'de yer alan haber:

SARI FIRTINA ROMANTİK DEĞİLMİŞ

Sinan Akçıl'la 2 yıldır aşk yaşayan Ebru Şallı, ilişkisi ve yaşanan ihanetlerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.  

Manken ve sunucu Ebru Şallı, önceki gece Uçankuş TV'de ekrana gelen "Kuş Bakışı" programının konuğuydu.

Özel hayatıyla ilgili soruları içtenlikle yanıtlayan Ebru Şallı, ihanetle ilgili, "Kadın ya da erkek bunu yaptıysa eğer, o ilişkinin artık büyüsü bozulmuştur. Finali olmaz. Erkek aldatınca çapkın oluyor. Bizim kültürümüzde bu öyle ama kadınlarda aldatma daha çok bence" dedi.

'SİNAN ÇOK YORUCU'

Müzisyen Sinan Akçıl'la 2 yıldır beraberlik yaşayan Şallı, ilişkisiyle ilgili de şunları söyledi: "Sinan, Türkiye'nin aşk şarkılarının yarısından fazlasını yapıyor. Özellikle evliliklerin şarkılarını o yapıyor ama bence romantik değil. Bunu kendisine de zaten söyledim. Sinan çok yorucu... O yüzden ona 'Sarı Fırtına' adını taktım. Ben de hiperaktif bir insanım"

Takvim

İşte Vatan'da yer alan haber: 

SİNAN HİÇ ROMANTİK DEĞİL!

Uçankuş Tv’de ‘Kuş Bakışı’ programına konuk olan Ebru Şallı, 2 yıldır birlikte olduğu Sinan Akçıl’ı anlattı:

“Sinan çok yorucu. O yüzden ona ‘Sarı Fırtına’ adını taktım. Türkiye’nin aşk şarkılarının yarısından fazlasını yapıyor ama hiç romantik değil. Mesela İngiliz oyuncu Hugh Grant çok romantik bir adam, filmlerinde de öyle. Rolleriyle yaşamı örtüşüyor. Ama Sinan’da bir tezatlık var.” 

Vatan 

İşte Posta'da yayınlanan o haber:

İşte Akşam'da yayınlanan haber:

SARI FIRTINA ROMANTİK DEĞİL

Medyatik isim Ebru Şallı, 2 yıldır birlikte yaşadığı Sinan Akçıl’ın yazdığı aşk şarkılarına rağmen romantik olmadığını ifade etti.

Uçankuş TV’ye 2 yıldır birlikte olduğu Sinan Akçıl hakkında konuşan Şallı, ‘’Sinan, Türkiye'nin aşk şarkılarının yarısından fazlasını yapıyor. Ama bence romantik değil’’ diyerek ilginç bir itirafta bulundu. Akçıl'ın zor bir kişiliği olduğunu da belirten ünlü manken, "Sinan çok yorucu... O yüzden ona 'Sarı Fırtına' adını taktım’’ dedi.

Akşam

İşte Sözcü'de yer alan haber:

 

Sözcü 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREbru Şallı  Sinan akçıl