UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURAK ÖZÇİVİT'İN AŞK SAHNELERİ FAHRİYE'Yİ ÇILDIRTTI!..

BURAK ÖZÇİVİT'İN AŞK SAHNELERİ FAHRİYE'Yİ ÇILDIRTTI!..

BURAK ÖZÇİVİT'İN AŞK SAHNELERİ FAHRİYE'Yİ ÇILDIRTTI!..

Bir yıldır Fahriye Evcen ile evliliğe doğru giden bir ilişki yaşayan Burak Özçivit, yeni dizisi Kara Sevda'nın çekimlerine başladı. Eylül ayında başlayacak dizinin yeni tanıtımları ekrana gelmeye başladı. Dizide Maden Mühendisi Kemal'i canlandıran Burak Özçivit'in Nihan rolüne hayat veren Neslihan Atagül'le aşk dolu sahneleri gündeme bomba gibi düştü.

Dizinin "sırılsıklam aşk" sloganlı tanıtımlarında Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in sualtı sahneleri büyük beğeni topladı. Çok inandırıcı bulunan sahnelerle ilgili sosyal medyada "Burak'ın Fahriye'yle, Neslihan Atagül'un de Kadir Doğulu'yla beraber olduğunu bilmesek gerçekten sevgili olduklarını sanırdık" yorumları yapıldı.

Muhteşem Yüzyıl'dan beri kesmediği bıyıklarına Kara Sevda dizisi için veda eden Burak Özçivit'in aşk dolu sahnelerinin sevgilisi Fahriye Evcen'i ise çıldırttığı iddia edildi.Sevgilisini çok kıskandığı ifade edilen Fahriye Evcen'in dün sosyal medya hesabından güzelliğini gözler önüne serdiği bir fotoğrafı paylaşması ise oldukça manidar bulundu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13