UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU FERHAN ŞENSOY, BABASININ İZİNDEN GİDİYOR!..

GÜZEL OYUNCU FERHAN ŞENSOY, BABASININ İZİNDEN GİDİYOR!..

GÜZEL OYUNCU FERHAN ŞENSOY, BABASININ İZİNDEN GİDİYOR!..

Bugün'ün haberine göre hikaye yazmaya babası usta tiyatrocu Ferhan Şensoy’dan gördüğü yöntemle başlayan ve aklına gelen bütün fikirleri evinin duvarlarına yazan Ferhan Şensoy, “Aklıma gelen fikirleri duvarlara yazıyorum. Babam da Ferhangi Şeyler’i yazarken duvarlara, kağıtlara yazıp, o kağıtları da mandalla bir yerlere asıyordu. Ben de babamdan gördüğüm gibi yapmaya çalışıyorum. Daha sonra Derya beni silkeledi. ‘Oyun böyle yazılmaz. Bilgisayarda toparla bunları’ dedi. Ben de duvara yazdıklarımı bilgisayara yazmaya başladım” diye konuştu.


Kendi sinema projesini çekmek için kolları sıvayan Şensoy, “Ben biraz daha hayal dünyasında yaşıyorum. Hem yazıp hem oynayacağım. Benimle birlikte Derya da oynayacak, ağabeyim Mert ise yönetmenlik yapacak” dedi.


Geçtiğimiz yıl Çakallarla Dans filminin kadrosuna girerek ilk sinema deneyimini yaşayan Derya Şensoy, ablası Ferhan’ın filminden önce ‘Gizli Ajanda’ filmi için kamera karşısına geçti.

Filmde hippi modasına uyan bir genç kızı canlandıran Şensoy, rolü için saçlarını yeşile boyadı. Oyuncu,  yaz boyunca tatil yapmak yerine çalışmayı tercih etti.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13