UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LİG'İN BAŞLAMASINA BİR HAFTA KALA FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNE TFF'DEN TRANSFER ENGELİ!..

LİG'İN BAŞLAMASINA BİR HAFTA KALA FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNE TFF'DEN TRANSFER ENGELİ!..

LİG'İN BAŞLAMASINA BİR HAFTA KALA FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNE TFF'DEN TRANSFER ENGELİ!..

Fenerbahçe Yönetimi, ligin başlamasına 1 hafta kala transferde hareketlenmeye hazırlanıyor.

Milos Krasic ve Samuel Holmen'in isimlerini TFF'ye bildirmeyen ve 1 yabancı kontenjanını boş bırakan Sarı-Lacivertliler orta sahaya takviye için araştırmalarda son aşamaya geldi.  Fenerbahçe, bu bölge için 5 aday belirlerken çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde Raul Garcia (Atletico Madrid), Charles Aranguiz (İnternacional), Lucas Lima (Santos) Luka Milivojevic (Olypiakos, Quintero (Porto) var...

Fenerbahçe'nin bu bölge için düşündüğü listenin başında Atletico Madrid ile yolları ayırmak isteyen Raul Garcia var. Yıldız futbolcu için görüşmeler sürüyor. Bu bölge için en güçlü diğer aday Lucas Lima... Lucas için Fenerbahçe Yönetimi 1 aydır yoğun bir görüşme trafiği yaşadı. Lucas için Santos 8 milyon Euro istiyor.

Ancak Lucas Lima'nın transferinde şu ana kadar olumlu bir gelişme yaşanmadı. Şilili orta saha oyuncusu Charles Aranguiz ise İnternacional'de oynuyor. 26 yaşındaki Şilili futbolcuya Chelsea de talip oldu. Luka Milivojevic ise Olympiakos'tan Pereiara'nın eski öğrencisi. Ancak Yunan ekibi geçen sezon kiralık oynayan Milivojevic'in bonservisini bu sezon aldı. Porto'lu Quintero ise bu bölge için düşünülen son isim.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFENERBAHÇE  LUCAS  TRANSFER