UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

19 AĞUSTOS'TA TÜRKİYE'DE KONSER VERMEYE HAZIRLANAN ENRIQUE IGLESIAS'TAN ÇOK ÖZEL 'İSTANBUL' AÇIKLAMALARI!..

19 AĞUSTOS'TA TÜRKİYE'DE KONSER VERMEYE HAZIRLANAN ENRIQUE IGLESIAS'TAN ÇOK ÖZEL 'İSTANBUL' AÇIKLAMALARI!..

19 AĞUSTOS'TA TÜRKİYE'DE KONSER VERMEYE HAZIRLANAN ENRIQUE IGLESIAS'TAN ÇOK ÖZEL 'İSTANBUL' AÇIKLAMALARI!..

19Ağustos’ta İstanbul’da sevenleriyle buluşmak için gün sayan dünyaca ünlü yıldız Enrique Iglesias Hürriyet’e konuştu. İşte o samimi röportaj:

'BOĞAZ'DA ÇIPLAK YÜZMEK FENA FİKİR DEĞİL'

Islak kirpik, ağlak surat, melül bakış... Bu formülden küresel bir seks sembolü yarattı ve 40’ına gelmesine rağmen daha çok ekmeğini yiyeceğe benziyor. Son albümü ‘Sex and Love’ şerefine çıktığı dünya turnesine 19 Ağustos’ta İstanbul molası verecek. Aslında biz bu klibi daha önce gördüydük: Bakalım Enrique Efendi bu kez kimi sahneye çıkarıp öpecek?  

Meksika konserinizdeki kazadan sonra eliniz nasıl? Uçan kameraların elle yakalanmayacak şeyler olduğunu öğrendiniz mi? Yoksa arada yine deniyor musunuz?

- Hahahaa... Kesilen elim şimdi daha iyi. Yüzde 100 iyileşmedi tabii ama her geçen gün iyiye gidiyor. Ama hiç belli olmaz, yine yapabilirim!

2001’de tanıştığı ve 12 yıl birlikte olduğu tenişçi Anna Kournikova’yla 2013 sonunda ayrıldıklarını açıkladılar.

İnatçı Boğa burcu... Peki 40 yaşına gelmiş bir Boğa olarak, sizce en iyi ve en kötü huylarınız neler?

- Buna kendim tarafsız yanıt veremem ki. En iyisi menajerime sorun. Ben de merak ettim bakalım ne diyecek...

10’uncu albümüyle aynı adı taşıyan ‘Sex and Love’ turnesine 2014’ün Sevgililer Günü’nde Puerto Rico’dan başladı; Monte Carlo’nun ardından 19 Ağustos’ta İstanbul, KüçükÇiftlik Park’a geliyor. Jennifer Lopez’in de vokal olarak yer aldığı albüm, Spotify’ın en çok dinlenenler listesinde yedi numarada.

25 yıllık popülarite, 100 milyonun üzerinde albüm satışı, 390 ödül... Bu yolculuğun mihenk taşları neler? İçlerinde ‘benim en özel işim’ dediğiniz bir şey var mı?

- Her albüm benim için özel bir şeyi temsil ediyor aslında. Geriye dönüp baktığımda işin asıl püf noktası sadece bir sanatçı olarak kariyerimde değil, aynı zamanda müziğimde de sürekli geliştiğimi görmek. Benim için tek tek adımlar değil, bu yürüyüş anlam ifade ediyor.

“İşe ne zaman gözümde dolar işaretleriyle baksam hep hata yaptım” diyorsunuz. Ne demek bu?

 - Yani bir iş yaparken insanın içgüdülerini dinlemesi lazım. Bundan ne kazanırım diye değil, o işe gerçekten inandığınız için girişmeniz gerek. Benim hayatımda hep böyle oldu.

DADISINDAN BORÇ ALIP DEMO HAZIRLADI

Julio Iglesias’ın oğlu olarak İspanya’da doğdu. Dedesi ETA terörisleri tarafından kaçırılınca güvende olsunlar diye kardeşleriyle birlikte Miami’ye gönderildiler. Anne-baba boşanmış olduğu için ABD’de onu dadısı Elvira Olivares büyüttü. Müzisyen olmak istiyordu ama babasına bundan hiç bahsetmedi. Onun şöhretiyle değil, kendi kendine başarmak istiyordu. İlk demosunu hazırlamak için dadısından borç aldı. Müzisyen olunca da ilk albümünü dadısına adadı. Tam adı Enrique Miguel Iglesias Preysler. Ama ilk çıktığında Enrique Martinez adını kullanıyordu.

Türkiye’ye ilk gelişiniz değil...

- Evet, birçok kez geldim. Bence İstanbul, bu gezegendeki en renkli şehirlerden biri. Hakkınızda öğrendiğim en önemli şey, inanılmaz tipler olduğunuz. Türk hayranlarımla tanıştım. Hepsi kibar ve arkadaş canlısı. Bir de konserde nasıl iyi vakit geçirileceğini gerçekten iyi biliyorsunuz.

 ‘Sex and Love’ turnesi İstanbul’a ne vaat ediyor?

- Ben sahnedeyken çok eğlenen biriyim ve tam olarak ne yapacağımı hiçbir zaman önceden planlamam. Zaten sahne işinin en güzel yanı da bu: Ne olacağını önceden bilmemek. Bu da her konseri kendi içinde özel kılıyor. İstanbul’a sahne prodüksiyonunun tamamını getiriyoruz. Yani Türk hayranlarım için mümkün olan en iyi şovu çıkaracağız. Umarım herkesin keyfi yerinde olur.

Çıplak yüzme merakınız malum. İstanbul’a gelmişken, “Boğaz’a da bir dalar çıkarım” gibi planlar var mı?

- Onu sadece bir kere, o da bir iddiayı kaybettim diye yapmıştım. Ama hiç fena fikir değilmiş!

BAK MICHAEL’LA RESMİMİZ VAR

Babanız da müzisyen. Müziğin içine doğdunuz. Müzikle ilgili hatırladığınız en eski şey ne?

- En eskisi hangisidir, şimdi çıkaramıyorum. Ama sana en unutamadığımı anlatayım. Bir aile dostumuz beni kardeşlerimle beraber Michael Jackson konserine götürmüştü. Sahne arkasına girip Michael Jackson’la tanışmıştık. İ-na-nıl-maz-dı. Bak resmimiz de var...

ÇEKİCİLİĞİN FORMÜLÜ DOĞRU İNSANI YAKALAMAKTA

İnsan Latin kökenli olunca aşk, tutku, seksilik kucağına düşüyor gibi. Kadın ya da erkek kafadan 1-0 önde başlıyorsunuz yarışa...

- Yok öyle değil aslında. Bunun formülü tamamen doğru insanı yakalamakla alakalı. Eğer onu yakaladıysan işin kimyası zaten hazır oluyor.  

Küresel bir seks sembolü olarak, dışarıdan baksanız yatakta kendinize ne not verirdiniz?

- Bunu birlikte olduğum insanların söylemesi lazım tabii. Umarım skorum ortalamanın üzerindedir!

AMCA, KEŞKE SİZ BENİM BABAM OLSAYDINIZ...

Aynı tekneden ekmek yedikleri, aynı çeşmenin başını tuttukları halde baba-oğul Iglesias’ların, en hafif deyimiyle ‘soğuk’ sayılabilecek bir ilişkileri var. Baba Iglesias, Enrique’nin 12 yıl birlikte olduğu Anna Kournikova’yla hiç tanışmadı mesela. Yine de medyaya açık vermeden topu iyi çeviriyorlar. Enrique bu soruyu, “Bu ne onun ne de benim suçum. Son 10-15 yıldır hayatım öyle hızlı akıp geçti ki” diye geçiştiriyor. Peki tüm zamanların en çok satan Latin efsanesiyle oğlunu bir gün aynı sahnede görebilecek miyiz? Baba Iglesias topu yine taca atıyor: “Sanırım bu asla olmayacak. Çocuğumla birlikte sahne almak, fazla ticari görünen bir şey olur.”

MİGRENİ NEYİN TETİKLEDİĞİNİ BİLMİYORUM

Dayanılmaz diye tarif ettiğiniz migren ağrılarınız devam ediyor mu? Akşamları fazla dağıtmak mı tetikliyor?

- Devam etmez olur mu! En son New York’ta yakaladı beni. Ama bunları neyin tetiklediğini bilmiyorum. Bence uyku eksikliği...

Hürriyet

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREnrique Iglesias