UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOUTUBE'DA YENİ DÖNEM! ARTIK HER ŞEY DAHA GÜNCEL OLACAK!..

YOUTUBE'DA YENİ DÖNEM! ARTIK HER ŞEY DAHA GÜNCEL OLACAK!..

YOUTUBE'DA YENİ DÖNEM! ARTIK HER ŞEY DAHA GÜNCEL OLACAK!..

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube, değişen izlenme sayısı sistemiyle daha güncel sayılar görmemizi sağlayacak.

Ünlü video paylaşım sitesi olan Youtube, son zamanlarda sistemini sıklıkla güncelliyor. En son güncellenen video çerçevesi güncellemesinden sonra bu sefer de videoların izlenme sayısını daha güncel hale getirecek bir güncellemeyle karşımızda. Bu güncelleme, aşina olduğumuz "301+" sayısının kalkmasını sağlayacak.

Güncelleme ile yapılacak olay şu; normalde Youtube bir video 300'ün üzerinde izlendiği zaman videoyu takibe alıyordu. Söz konusu olan video ve videoyu izleyen izleyiciler kontrol ediliyor, içlerinden birinin spam olup olmadığına bakılıyordu. Bu işlem biraz uzun sürdüğü için de izlenme sayısı bir süre için "300'ün üzerinde" anlamında olan "301+" olarak görülüyordu.

Şimdi Youtube'un yapmaya karar verdiği sistem ise bu sayının daha güncel tutulması üzerine. Youtube, paylaşılan videoya hiçbir şekilde engel koymayacak, sadece içeriği kontrol edecek. Videonun izlenme sayısı, zaman içinde Youtube tarafından "güvenli" yani "spam değil" olarak işaretlenen kişiler tarafından belirlenecek. İlerleyen zamanlarda videoyu izleyen ve Youtube'un önceden güvenli olarak işaretlemediği kişiler de kontrol edilip, izleyici sayısına öyle eklenecek. Ayrıca bu kullanıcıların da spam olmadığı anlaşılırsa onlarda güvenli olarak işaretlenecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYOUTUBE