UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. KANAL D “GÜNEŞİN KIZLARI”YLA GÜN IŞIĞI GÖRÜRKEN, STAR TV, ÇARKIFELEK’LE(AB-3 SHARE) EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR ÇÖKÜŞ YAŞADI!

RATING ANALİZİ!.. KANAL D “GÜNEŞİN KIZLARI”YLA GÜN IŞIĞI GÖRÜRKEN, STAR TV, ÇARKIFELEK’LE(AB-3 SHARE) EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR ÇÖKÜŞ YAŞADI!

RATING ANALİZİ!.. KANAL D “GÜNEŞİN KIZLARI”YLA GÜN IŞIĞI GÖRÜRKEN, STAR TV, ÇARKIFELEK’LE(AB-3 SHARE) EŞİ GÖRÜLMEMİŞ BİR ÇÖKÜŞ YAŞADI!

Dün…

Kanal D, “Güneşin Kızları”yla gün ışığı gördü.

Çünkü…

Yazın, 6 rating almak çok iyi sonuç…

Doğal olarak AB’de 24, totalde 21 share’e ulaşmış…

Ve tabi ki, ilk sırada…

Dünün büyük hüsranını ise hala Çarkıfelek’i prime-time’da yayınlayan Star TV yaşadı.

Bu kez mütevazi olmak istemiyorum.

Bu sonuçları ben bu yayınlardan önce geçen haftalarda yazdım.

(Bu arada benim yazılarımla kasıt falan aramayın, ben tamamen matematik üzerine kurulu yazılar yazmaktayım. 3 share alındıysa, bunu benim yazmam, ya da yazmamam sonucu değiştirmez. Dedikodularla bir yere varamazsınız. Batışın sebebini bizde değil, kendinizde arayın… Bu sözüm programı yapanlara… Bahane aramayı bıraksınlar diye)

Star TV, bu haftayı bile beklemesin, batacak diye…

Ama yaz rehavetinden olacak devam ettiler ve tam çakıldılar.

Çok iyi giden Star TV’ye yazık oldu.

Yazık oldu diyorum çünkü Star’ın yaptığı o kadar güzel işler var ki bu yaz… Onların aldığı sonuçlar da Çarkıfelek yüzünden ay ortalamasında kanalı tamamen aşağılara çekiyor.

Tamamen matematiksbel bakarsak…

Çarkıfelek, 60’ına merdiven dayamış Mehmet Ali Erbil’le tarihinde aldığı en kötü sonuca ulaştı.

Çarkıfelek dün AB’de 0 küsür rating ve sadece 3 share ile saat 20.00’de(ratinglerin en yüksek olduğu saatler) yayına başlamasına rağmen 31. sıraya kadar düştü. Totalde de 6 share alabilmiş zaten…

Böylece Star TV, Mehmet Ali Erbil ve Çarkıfelek yapım ekibi AB’de 3 share’le tarihte eşi görülmemiş bir “çöküş rekoru”na imza attı ve yıllardır yayınlanan  Çarkıfelek gibi klasik sayılabilecek bir programın tarihine çok önemli bir leke sürüldü.

Belki de bu sonuçlardan sonra Çarkıfelek gelecek sezonlarda kanalların gündemine bile alınmayacak!

Bu tarihi “başarısızlığa” imza atan yapımcılar; biri Faruk Bayhan’ın meşhur sekreteri Hatice Soysev, diğeri ünlü yapımcı Levent Altınay’ın sekreteri Pelin Akat

Belki de kabahat, “sekreterler”e işi teslim eden kanaldadır.

Ya da onlara güvenen Mehmet Ali Erbil’de

Ancak 60’ına merdiven dayayan Mehmet Ali Erbil’in durumu ise gerçekten vahim… Ne yapsa tutmayan Mehmet Ali Erbil, bu programı sunarken, kimlerin yapımcı olacağının hesabını bile yapamadı.

Ki, son dönemde gözlüyoruz, hakkında demediğini bırakmadığı eski menajeri Stelyo Pipis’e bile yanaşmış, tüm dediği lafları yemiş, yutmuş durumda…

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin…

Doğru zamanda doğru yerde olmak diye bir şey var.

Mehmet Ali Erbil de madem kendisini taşıyacak doğru bir kadro bulamadı; çoktan, yani doğru zamanda emekli olmalıydı. Belki de eski menajeri Stelyo Pipis’i hiç kaybetmemeliydi. Stelyo Pipis, ne de olsa O’na doğruyu yanlışı söyleyebilecek nadir insanlardan biriydi. Tabi o da değişmediyse!

Sonuç olarak, iyi olmasa da, vahim de olsa dün televizyonlarda tarihi bir gün yaşandı ve bir devrin sonuna şahit olundu! 


ANILCAN TANRIYAR

anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @AnilcanTanriyar 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanılcan tanrıyar  analiz