UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ EVLİ ÇİFT YAVUZ BİNGÖL İLE ÖYKÜ GÜRMAN BALAYI YERİNE BAKIN SOLUĞU NEREDE ALDI?

YENİ EVLİ ÇİFT YAVUZ BİNGÖL İLE ÖYKÜ GÜRMAN BALAYI YERİNE BAKIN SOLUĞU NEREDE ALDI?

YENİ EVLİ ÇİFT YAVUZ BİNGÖL İLE ÖYKÜ GÜRMAN BALAYI YERİNE BAKIN SOLUĞU NEREDE ALDI?

Salı günü hayatını Öykü Gürman'la birleştiren Yavuz Bingöl, balayı yerine hipodroma koştu. Yeni evli çift, atlarının birinci olup 42 bin lira ikramiye kazanmasıyla sevinçten havalara uçtu.  

Salı günü Suada'da gerçekleştirilen düğün töreniyle Öykü Gürman'la hayatını birleştiren Yavuz Bingöl, çifte mutluluk yaşadı. Atlara tutkusuyla bilinen sevilen sanatçı ve eşi Öykü Gürman düğün sonrası balayı yerine soluğu İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda aldı.

"YÜRÜ BE OLUM"

Önceki gün Party Lover isimli safkanlarının yarışını izlemek için hipodroma gelen, çiçeği burnunda evlileri görenler şaşkına döndü. Vatandaşların tebriklerini kabul eden ikili, daha sonra büyük bir heyecanla atlarının koşacağı yarışı beklemeye başladı. Yarışın son metrelerini büyük heyecanla takip eden Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman, atlarının birinci olmasıyla büyük sevinç yaşadı. Özellikle Gürman'ın yarış sırasında "Yürü be oğlum" diye tezahürat yapması görenleri güldürdü.

TOPLAMDA 3 ATI VAR

Party Lover, Ankara'da kazandığı iki yarış sonrası İstanbul'da koştuğu yarışı da kazanarak totosunu üçledi. Sahibinin yüzünü güldüren Party Lover, adeta Bingöl'e 42 bin liralık ikramiyeyle düğün hediyesi verdi. Eski TJK Başkanı Serdar Adalı'nın hediye ettiği bu attan hariç Yavuz Bingöl'ün Vaka Coba Coba ve Fast Whisper isimli iki tane daha İngiliz atı bulunuyor.

PARA BASIYOR

İki yıldır Yavuz Bingöl'ün sahibi olduğu Party Lover isimli İngiliz atı, yarışmalardan 411 bin lira ikramiye kazandı.  

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖykü Gürman  YAVUZ BİNGÖL