UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR! ARDA TURAN'IN HAYAT HİKAYESİNİ ANLATACAK FİLMDE SİNEM KOBAL DA OLACAK MI?

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR! ARDA TURAN'IN HAYAT HİKAYESİNİ ANLATACAK FİLMDE SİNEM KOBAL DA OLACAK MI?

BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR! ARDA TURAN'IN HAYAT HİKAYESİNİ ANLATACAK FİLMDE SİNEM KOBAL DA OLACAK MI?

Geçen ay Barcelona futbol takımına transferiyle olay yaratan Arda Turan'ın başarılarla dolu müthiş hayat hikayesi kitabın ardından film oluyor. Geçen yıllarda yıldız futbolcunun "Bayrampaşa'dan Avrupa'nın en büyük arenaları"na uzanan hayatı İspanyol yazar Juan E. Rodriguez Garrido tarafından "Bayrampaşa'nın Dahisi" adıyla kitaplaştırılmıştı. Barcelona'ya transferinin ardından Bayrampaşa'da doğduğu caddeye adı verilen Turan'ın şimdi de yakın dostu ünlü yapımcı ve senarist Bahadır Özdener, tarafından filmi çekilecek. Fikir sohbet ortamında çıktı. Turan daha sonra bu projeyi birkaç ortamda dillendirdi.

MAGAZİNİN HİÇBİR FAYDASI OLMADI

Kurtlar Vadisi efsanesaiyle akıllarda yer eden Bahadır Özdener, her fırsatta kalbinin güzelliğini övdüğü Turan'ın filmi için yavaş yavaş senaryo hazırlıklarına başladı. Bahadır Özdener'e filmin ne aşamada olduğunu sordum. Geçen ay transfer öncesi beraber Çeşme'de tatil yapmışlardı ve aile fertleri kadar yakın ve samimilerdi. Bu konuyla ilgili neler konuşulmuştu? Başarılı yapımcı Özdener, "Uzun vadeli bir çalışma olacak. Hemen başlamıyoruz" dedi. "Arda Turan'ın hayatı film olacak" denildiğinde şüphesiz akla gelen önemli sorulardan biri 5 yıl beraberlik yaşadığı eski nişanlısı Sinem Kobal başta olmak üzere renkli özel hayatının da filmde olup olmayacağıydı. Malum, Arda Turan her dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkiler yaşamasına rağmen her defasında "Magazinin bana hiçbir faydası dokunmadı. Tam tersi zarar verdi. Magazin basını da işini yapıyor, saygım sonsuz ama ben bu şekilde konuşulmaktan, manşetlerde adımı görmekten memnun değilim" şeklinde dert yanıyor.

ÖNCE ÇOCUKLUĞUYLA BAŞLIYOR

Bahadır Özdener, Arda Turan'ın hayatının bir değil, birden fazla filmde anlatılacağını yani film serisi yapılacağını açıkladı. Özel hayat kısmına gelince de ünlü yapımcı, "Filmde Arda'nın futbol kariyeri olacak. İlk film sadece Arda'nın Bayrampaşa'daki çocukluk günleriyle başlayacak" diye konuştu. Arda'yı tüm yakın çevresindekiler  gibi öve öve bitiremeyen Özdener, "Arda'nın hayat hikayesi çoktan filme alınmalıydı, o her şeyin en güzelini hak ediyor" yorumunu da ekledi.

Hayat hikayesini anlatan "Bayrampaşa'nın Dahisi" kitabında da Turan için "Sevgiyle dolu, ferah, sakallarının altında bir jest saklayan, olabilecek en iyi yolu gösteren, bir top, bir sakal, bir gülüş, Arda Turan gibi.... " ifadeleri kullanılmıştı. Özdener de anlaşıldığı gibi küçük yaşlardan itibaren şöhretin yükünü omuzlamayı başaran, istikrarlı başarı grafiğiyle uluslararası transferlere imza atan milli futbolcunun sadece başarılarına odaklanacak.

Birsen Altuntaş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  sinem kobal