UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ADANA İŞİ” SİNEMA FİLMİNİN BASIN TOPLANTISI YAPILDI!..

“ADANA İŞİ” SİNEMA FİLMİNİN BASIN TOPLANTISI YAPILDI!..

“ADANA İŞİ” SİNEMA FİLMİNİN BASIN TOPLANTISI YAPILDI!..

ADANA İŞİ ’nin sinema filmin basın toplantısı önceki gün Fenerbahçe Romantika Cafe’de yapıldı.

Tüm ekibin hazır bulunduğu basın toplantısında oyuncular karakterleri hakkında detayları paylaştı.  Filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür ise filmin çekim sürecinde yaşananları anlattı.

Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği yönetmenliğini ise Ali Adnan Özgür’ün yaptığı “Adana İşi” filminde; Murat Akkoyunlu, Ceyda Ateş, Melih Selçuk, Aylin Aslım, Erkan Can, Yılmaz Gruda, Füsun Demirel, Ezel Akay, Hilal Uysun, Serdal Genç, Bahtiyar Engin, Volkan Başaran, Melisa Toros, Eda Tansever, Baran Seyhan, Ömer Güney, Güray Kip ve Fuat Onan gibi başarılı isimler rol  alıyor.

ALİ ADNAN ÖZGÜR: Tüm ekibimizle birlikte çok eğlenceli bir film çektik. Filmimizin dün en son ve en komik sahnesini tamamladık ve çok keyifli anlar yaşadık. Umarım sizde filmimizi izlerken çok eğlenirsiniz. Filmimizin yüzde doksanı Adana’da çekildi. Bir Adana filimi diyebiliriz .Filmimizin Murat ve Melih’in canlandırdığı iki karakterde ayrıca Adana’lı ..Ceyda’nın rolü çok gizemli kendisi de karakterindeki süprizi en son öğrendi. 13 hafta ön hazırlıktan sonra sete çıktık. Sanattan kostüme kadar herkes çok özverili çalıştı. Bize göre bu senenin iyi filmlerinden biri olur umarım sinema yazarları iyi yorumlar yapar. Filmin galası Adana’da yapılacak dedi.

MURAT AKKOYUNLU: Biz Adana’da Ocak ayında çekimlerimize başladık. Yaklaşık 1.5 ayımız orada geçti. Adana enteresan hikayesi bol bir şehrimiz .. bizim için çok keyifli bir süreçti bu arada yönetmenimizle ilk defa çalışıyoruz çok keyifli ve güzel bir ekip olduk ayrıca Adana halkına da buradan selamlarımı gönderiyorum çok teşekkür ederiz bütün imkanları sağladılar bize ve çok güzel çalıştık ve ilk defa soğuk bir Adana ‘da çalıştık diyebilirim dedi.

CEYDA ATEŞ: Ben çok güzel bir ekiple çalıştım çok inandığım bir iş oldu artık Melih Selçuk’la biz bayağı partner olduk. Çünkü 2 sene dizi ardından bundan önce bir film daha yaptık bununla birlikte ikinci filmimiz oldu. Gayet güzel bir ekiple çalıştık kadromuz gayet iyiydi çok usta isimlerle oynama fırsatı bulduk heyecanla vizyonu bekliyorum. Filmde gizemli bir karakter oynadım başta normal bir kız görünüp sonrasında farklı biri olduğum ortaya çıkıyor J böyle bir ekibin içinde olduğum için çok mutluyum umarım güzel bir gişe yaparız ve filmin devamı gelir dedi.

MELİH SELÇUK: Biz Adana’nın sıcağını değil soğuğunu yedik..  çekimler sırasında sırayla hastalandık onun dışında hayatımda en rahat, en keyif aldığım film setiydi ama fiziksel olarak da çok zorlandım. Nasıl bir iş çıktığını çok merak ediyorum .. birkaç ufak görüntü izleme fırsatım oldu güzel olacağına inanıyorum öyle de hissettim dedi.

SERDAL GENÇ: Güzel bir film olduğunu düşünüyorum henüz izleme fırsatı bulamadım. Çalışma arkadaşlarım benim özel hayatımda da görüştüğüm insanlar olduğu için çok rahat ettim. Senaryo çok sağlamdı yönetmenlik için söyleyeceklerim kelime dağarcığıma yetmez şahane bir yönetmenle çalıştık. Film çok güzel inşallah gişesi bol olur da ikinci filmimizi de yaparız dedi.

AYLİN ASLIM : Ben oyuncu değilim asıl mesleğim bildiğiniz gibi müzisyenlik fakat 2. Sinema filmim .. 2011 den bu yana hayat bana güzel şanslar getirdi güzel ekiplere denk geldim herkesin çok iyi anlaştığı hiçbir problem yaşanmadığı harika bir set oldu. Yönetmenin den ekibine herkes birbirini çok sevdi güle oynaya çalıştığımız bir 1.5 ay geçirdik. Çok şanslıyım güzel insanlarla karşılaştım. Filminde çok güzel olacağını düşünüyorum. Bu kadar severek yapılan bir işten güzel film çıkacağını düşünüyorum. Adana enteresan bir şehir herkes Adana ‘da olmak ne şans derken biz İstanbul’dan daha soğuk bir Adana’da filmi çektik. Çok usta oyuncularla anlar paylaşmak çok özeldi benim için  dedi.

HİLAL UYSUN: Ben çok enteresan ve çok keyifli bir karakter oynadım. Çok bilgi veremiyorum ama naif ve çok güzel bir karakter oynadım .. Ben Adana’nın tadını diğer oyuncu arkadaşlarımdan daha çok aldım çok güzel şartlarda çalıştık.  Yönetmenimle ayrıca teşekkür ederim onunla çalıştığım için çok şanslıyım çok güzel motive etti bizi ..

VOLKAN BAŞARAN : İnşallah başarılı bir film oldu güzel bir sonuç bekliyoruz.. set arkasındaki arkadaşlarımıza teşekkür ederiz yağmur, soğukta demeden bize her türlü yardımda bulundular hocamızla da birlikte çalışmaktan çok mutluyum gerisi izleyiciye kaldı umarım güzel sonuç olur dedi.

ADİL ÇELEBİ: Yönetmenimizle tanışmam enteresan oldu. İlk defa böyle bir proje de bu kadar başarılı insanlarla birlikte oldum herkese çok teşekkür ederim inşallah gişesi bol olur dedi

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadana işi  toplantı  film  ali adnan öksüz