UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL DÜNYANIN EN RENKLİ FESTİVALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI!..

İSTANBUL DÜNYANIN EN RENKLİ FESTİVALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI!..

İSTANBUL DÜNYANIN EN RENKLİ FESTİVALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI!..

Dünyanın en renkli festivali "Life in Color", "One Colony" ev sahipliğinde KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşti. The Big Bang Tour İstanbul teması ile yapılan "Life in Color" festivaline yaklaşık 17 bin müziksever katıldı.

8 TON SIVI BOYA KULLANILDI

Bir bilim adamının boyayı keşfetmesi ve bu boyayla bir araya getirdiği insanları mutlu etmesinden yola çıkılarak oluşturulan yeni konseptte, daha büyük bir sahne tasarımı, akrobasi ve görsel şovların yanı sıra bu yıl ilk kez sağlık açısından herhangi bir tehlike arz etmeyen 8 ton sıvı boya kullanıldı. Festivale katılanlar, kendilerine verilen boya dolu tüplerle birbirlerine boya sıkarak eğlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinlikte, elektronik müziğin ünlü isimleri 'W&W, DJ BL3ND, DubVision, Firebeatz, Headhunterz ve Ummet Ozcan da sahne aldı.



‘The Big Bang Tour İstanbul’ konseptli konserde, bu yıl sekiz ton sıvı boya kullanıldı. Etkinlikte, Firebeatz, Headhunterz ve Ümmet Ozcan müzikseverlerden tam not aldı. DJ Ümmet Özcan ve DJ BL3ND performanslarının ardından seyircileri Türk bayrağıyla selamladı ve “İstanbul ile Türkiye’yi tüm dünya tanıyacak” sözleriyle alkış topladı.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13