UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEMBEYAZ VE AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN FERHAT GÖÇER VE ANJELIKA AKBAR SAHNEYE BEYAZLAR İÇİNDE ÇIKACAKLAR!..

BEMBEYAZ VE AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN FERHAT GÖÇER VE ANJELIKA AKBAR SAHNEYE BEYAZLAR İÇİNDE ÇIKACAKLAR!..

BEMBEYAZ VE AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN FERHAT GÖÇER VE ANJELIKA AKBAR SAHNEYE BEYAZLAR İÇİNDE ÇIKACAKLAR!..

Ferhat Göçer, "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında çarşamba günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak. Konserin bir bölümünde ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar da konuk sanatçı olarak yer alacak. İki sanatçı da beyazlar içinde sahneye çıkacaklar ve aydınlık, bembeyaz, temiz ve huzurlu bir Türkiye dileği ile konsere başlayacaklar. Her iki sanatçının büyük titizlikle hazırlandığı ve yoğun bir işbirliğinin eseri olan konserde izleyicileri; aryalar ile Anadolu gezintisine çıkacakları unutulmaz bir gece bekliyor.

Anadolu’dan Rusya’ya Yolculuk

Ferhat Göçer; izleyicilerini müzik ile çıkaracağı yolculukta, Türk Sanat Müziği’nden, halk müziğine, hafif batı müziğinden, nostaljik parçalara, dünya operasından seçmelerine ve günümüz şarkılarına kadar farklı müzik türleri yer alacak. Sanatçı; Rusların efsane şarkısı “Katuşa”nın yanınyanı sıra, Johann Sebastian Bach’dan esintiler ve "Rigoletto Operasından" aryalar ile müziğin farklı renklerini sevenleriyle buluşturacak. Akbar ise kendi uyarlaması ile "Çanakkale Türküsü" nü ve Türkiye'de gönlüme dokunan, çok sevdiğim dediği Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserini izleyicilere sunacak.

Ferhat Göçer; ‘’Açıkhava konseri vermek benim için çok heyecanlı, bu heyecanı kaybetmemeyi ve bu mekan için özel repertuvar hazırlamayı çok seviyorum. 5 Ağustos’ta,  Açıkhava’da, yıldızların altında, birbirinden güzel şarkılarla, unutulmaz bir gece yaşayacağız. Bütün dostlarımızı, müzikseverleri bekliyoruz.” dedi.

Anjelika Akbar ise; “Ferhat Göçer ile sahne almak benim için değişik bir deneyim olacak. Seyircilerimize çok özel sürprizler hazırlıyoruz. Ben kendi adıma 'Aşk' adlı bestemi çalarken sesimi de kullanacağım. Hepimizin huzur bulacağı ve mutlu olacağı apaydınlık bir gece yaşamayı umut ediyorum” diye duygularını dile getiriyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERferhat göçer  Anjelika Akbar  konser