UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘TATLI KÜÇÜK YALANCILAR’ DİZİSİYLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN GÜZEL OYUNCU MERAK EDİLENLERİ BİR BİR YANITLADI!..

‘TATLI KÜÇÜK YALANCILAR’ DİZİSİYLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN GÜZEL OYUNCU MERAK EDİLENLERİ BİR BİR YANITLADI!..

‘TATLI KÜÇÜK YALANCILAR’ DİZİSİYLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN GÜZEL OYUNCU MERAK EDİLENLERİ BİR BİR YANITLADI!..

‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisinde canlandırdığı ‘Hande’ karakteriyle ilk kez televizyon dünyasına adım atan Melisa Şenolsun, oyunculuğa nasıl yöneldiğini anlattı. İşte Milliyet’te yer alan o samimi röportaj:

Bugüne kadar neler yaptınız biraz bahseder misiniz?

Altı yaşımdan beri okul tiyatrolarında yer aldım. Liseye geçtiğimde bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda kursiyerlik yaptım. Altı yaşımdan  13 yaşıma kadar bale yaptım.  13 yaşımdan beri hep hip hop’la uğraştım. ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ televizyondaki ilk deneyimim.

 Oyunculuğa nasıl yöneldiniz?

Altı yaşımdayken ablamı okul tiyatrosunda izleyip çok etkilenmiştim. Sonrasında hemen okul tiyatrolarına girdim ve bir daha aklıma başka bir meslek hiç gelmedi. Neden bilmiyorum ama bu meslekle büyülenmiştim ve hâlâ o büyünün etkisindeyim.

 ‘Tatlı Küçük Yalancılar’  dizisinin senaryosunu okuduğunuzda ilk ne hissettiniz?

Çok heyecanlandım ve çok güzel bir uyarlama olduğunu düşündüm. Tüm karakterler büyük bir titizlikle işlenmişti, çok etkilendim.

 Canlandırdığınız ‘Hande’  karakteri nasıl biri?

‘Hande’ çok iyi kalpli ve saf bir kız. Ağzına geleni hemen söyleyen, bu yüzden çoğu zaman pot kıran sevgiye ve arkadaşlarına değer veren, heyecanlı biri.

 ‘Hande’ye benzettiğiniz yönleriniz var mı? Siz de okulun popüler kızı mıydınız?

‘Hande’ye heyecanlı yapısı ve sevdiklerinin üstüne titremesi açısından benzediğimi düşünüyorum.

Okulun popüler kızı mıydım, bilmiyorum ama hiçbir zaman yalnız olmadım. Kendine güvenlik alanı yaratan ve orada kalmayı seven biriyim.

O yüzden kalabalık olmaktansa birkaç tane sağlam dostum vardır.

 Sette nasıl bir ortam var?

Sıcak ve samimi bir ortamımız var. Rol arkadaşlarımla bir aile olduk. Onlarla ilk olarak yapımcımız tarafından set öncesinde organize edilen oyunculuk atölyesinde bir araya geldik. Hocamız Bahar Kerimoğlu’yla tanışmış olmak bizim için ayrı bir şans oldu. Hepsi benim için çok kıymetli. Her zaman birbirimize destek oluyoruz. Sette de çok eğlenerek vakit geçiriyoruz. Umarım kahkahalarımız  hiç eksik olmaz.

 

‘Çekimlerde zorlandığımız oluyor’

 ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ çok farklı bir proje, dizide zorlandığınız anlar oldu mu?

Zorlandığımız anlar oluyor. Daha önce işlenmemiş bir konusu var. Gerek konusu gerek olay örgüsü bakımından şu anda yayınlanmakta olan birçok diziden farklı. Standart bir hikayesi olmadığı için sahneleri de daha farklı hazırlamayı gerektiriyor.

 Bu diziden sonra kariyerinize ne şekilde yön  vermeyi düşünüyorsunuz?

Genel anlamda mesleğimi icra etmek istiyorum. Ama her fırsatta kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Çünkü oyunculuğun hiç bitmeyen bir ders olduğunu, hep kendimizi geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla diziden sonra fırsat bulabilirsem yurt dışında eğitimime devam edip tekrar dönmeyi ve farklı projelerde yer almayı diliyorum.

 Oyunculukta örnek aldığınız kimler var?

Oyunculukta bize ışık tutan insanlar olduğuna ve bize yol gösterdiklerine inanıyorum. Ancak oyunculukta biri gibi olma düşüncesine katılmıyorum. Onların yolunda kendimiz olmayı isterim.

 10 sene sonra hayatınızda bugünden farklı ne olacağını düşünüyorsunuz?

10 sene sonra hayatımda birçok şeyin farklı olacağını düşünüyorum. Her şey çok hızlı değişiyor. 10 senede kim bilir neler değişir? Bunu düşünmek beni çok heyecanlandırıyor ve merak ettiriyor ama maalesef ben de bilmiyorum.

Cem Karcı’yla çalışmak nasıl?

Cem hocayla çalışmak çok keyifli. Oyuncu olarak onun karşısında kendinizi çok güvende hissediyorsunuz. Gerçekten kendimizi ona bıraktığımız zaman çok güzel sonuçlar alıyoruz. İnanılmaz öngörülü bir insan ve çok yardımcı oluyor. Oyuncularına çok değer veren bir yönetmen. Onunla çalışabilmek büyük şans.

Milliyet  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13