UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SANATÇI YEŞİM SALKIM’DAN HÜLYA AVŞAR İTİRAFI!..

ÜNLÜ SANATÇI YEŞİM SALKIM’DAN HÜLYA AVŞAR İTİRAFI!..

 ÜNLÜ SANATÇI YEŞİM SALKIM’DAN HÜLYA AVŞAR İTİRAFI!..

TÜRK turizminin başkenti Bodrum, şu sıralar en hareketli günlerini yaşıyor. Deniz, kum, müzik ve eğlence tutkunları, favori tatil yörelerine akıyor. Bodrum müdavimleri ezberlerindeki mekanlarda tatillerini yaparken kimileri de tatilin ruhuna uygun olarak yeni mekanlar, yeni heyecanlar arıyor. The Food Club markası, tam bu nedenle Türkiye'nin dört bir yanında lezzet tutkunları ile buluşmayı hedeflediği restoranlar zincirininin ikinci halkasını dün Bodrum Türkbükü'nde açtı.

 



The Food Club mutfağı; dünya mutfağının seçkin mönüleriyle Türk Mutfağının lezzetiyle sentezlemiş.

Yeşim Salkım 10 Yıl aradan sonra ilk kez The Food Açılışı için sahneye çıktı.



Yeşim Salkım DJ Serdar Albayrak'la çıkaracağı yeni albüm öncesi, 10 yıl aradan sonra ilk kez The Food Club açılışında sahneye çıktı. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, uzun zamandır Bodrum'da sahne almadığını belirterek, 'Bu güzel mekanın yönetim kurulu üyesi Atilla Okumuş'u kıramadım. Açılışta sahne alacağım. 5 Ağustos'ta çıkacak albümümden yeni şarkılarla, eski parçalarımı seslendireceğim'dedi.


 

“Hülya Avşar’ı taktir ediyorum.”


Eşi ile ayrıldıktan sonra halen görüştüklerini ifade eden Yeşim Salkım “görüşmemiz çok normal ayrıldıktan sonra görüşmek doğal bir şey. Eşler ayrılabilir ama annelik babalık ölene kadardır. Ve biz evlatlarımızın ölene kadar annesi ve babası olacağız. Bu yüzden birbirimize sevgimizi saygımızı ölene kadar göstereceğiz.  O benim en yakın dostum, arkadaşım ve çocuğumun babası. Ona saygım sonsuz ve çok büyük. O da aynı benim gibi düşünüyor o da bana her zaman der en yakın dostum ve arkadaşım sensin diye. İkimizinde yolu açık olsun inşallah bundan sonra. Bir çocuğumuz var arada ve onun için her zaman görüşeceğiz. Bu arada Hülya Avşar’ı da taktir ediyorum. Yıllardır Türkiye’de bunun böyle olması gerektiğini en güzel ve medeni şekilde göstermiş bir insandır. Bizde elimizden geldiğince Ada’yı en güzel şekilde büyütmek için 4 buçuk yaşında evladımızın yanında olacağız. Onun özel günlerinde okulunda, bayramlarda ailesinin annesinin ve babasının sağlıklı bir insan olduğunu görebilmesi için daima eski eşim ile bir arada göreceksiniz bizi. Benim annem babam 26 yıl sonra boşandılar ve halen görüşürler. Bizde halen görüşüyoruz, birlikte yemekler yeriz. Yeni albümüm çıkıyor, ilk kez şarkılarımı THE FOOD CLUB’DA söyleyeceğim. Albüm tanıtımı burada oluyor. “dedi.

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13