UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: ÇAĞLA ŞIKEL VE KEREM TUNÇERİ HAKKINDA BOMBA İDDİA! ÇAĞLA, KEREM İÇİN Mİ BODRUM'A GİTTİ?

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: ÇAĞLA ŞIKEL VE KEREM TUNÇERİ HAKKINDA BOMBA İDDİA! ÇAĞLA, KEREM İÇİN Mİ BODRUM'A GİTTİ?

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ BİRSEN ALTUNTAŞ YAZIYOR: ÇAĞLA ŞIKEL VE KEREM TUNÇERİ HAKKINDA BOMBA İDDİA! ÇAĞLA, KEREM İÇİN Mİ BODRUM'A GİTTİ?

Magazin dünyasında gerçekler zamanla ortaya çıķıyor, ateş olmayan yerden de duman çıkmıyor. İşte bunun son örneği...

Geçen yaz tam da bu zamanlar Çağla Şıkel'in ünlü basketçi Kerem Tunçeri'yle adı yasak aşk dedikodusuna karışmış, bir gazete de bu durumu isim vermeden, ancak kişileri ima ederek sayfasına taşımıştı. O günlerde eşi Emre Altuğ'la Çeşme'de olan Çağla'yı arayıp iddiayı sormuştum. Şaşkınlıktan sesi titreyen Çağla, "Haberde ismim var mı? Ben bir Emre'yle konuşayayım, sonra sana dönerim" demişti. Haberde adının geçmediğini öğrenince rahat nefes alan Çağla, 5 dakika sonra arayıp "Kerem, Emre'nin de benim de ortak arkadaşımız. Alaçatı küçük bir yer, sürekli aynı yerdeyiz. Bu tarz dedikodular şaka gibi ama çıkıyor. Tabii ki aslı yok. Emre de ben de çıkıp bir basın açıklaması yapmaya gerek duymuyoruz. Arayıp sorduğun için teşekkür ederim" demişti. O günlerde vicdanımızın sesini dinlemiş, elimizde geçerli bir kanıt olmadan evli ve 2 erkek çocuk sahibi bir kadının hakkındaki böylesi bir ağır iddiayı, haber yapmayı doğru bulmamıştık.

"ARKADAŞIM VE HEP ÖYLE KALACAK"

Aradan tam 1 yıl geçti. Çağla artık bekar bir kadın... Geçen ocak ayında 7 yıllık evliliğini bitirdi. O dönem yine Kerem Tunçeri'yle yaşadığı öne sürülen yasak ilişkinin, evliliğinin bitmesinde en önemli nedenler arasında gösterilmişti. Bu konuda bir süre sessiz kalan Çağla, daha sonra Alişan'la beraber sunduğu Her Şey Dahil programında gözyaşları içinde iddialar için şunları söylemişti:

"Boşanma kararını çok önce aldık. İsmi geçen kişi benim arkadaşımdır, öyle de kalacaktır."

PEŞİNDEN BODRUM'A GİTTİ İDDİASI

Birkaç gün önce çok güvendiğim ve o çevreye yakın bir haber kaynağımdan gelen telefon beni şaşırttı. O malum iddiayı yeniden dillendirdi ve bana "Çağla, Kerem Bodrum'da olduğu için yine oraya gitmiş. Zaten sosyal medyadan da artık rahat rahat birbirlerini takip ediyorlar. Aralarındaki yakınlık yalanlasalar da sürüyor" bilgisini verdi. Telefonu kapatıp her yıl Çesme olan tatil adresini bu yıl değiştiren Çağla'nın instagram hesabına baktığımda "Merhaba Bodrum" paylaşımını gördüm. 500 küsür adresin olduğu takip listesine göz attığımda da Kerem Tunçeri'nin uzun bir süre önce eklendiğini fark ettim. Aynı zamanda Kerem Tunçeri de, Çağla'yı takip ediyordu. 

HERKESİ ŞOKE EDEN PAYLAŞIM

Konu hakkında biraz daha araştırma yapıp diğer kaynaklarımdan da bilgi beklerken dün akşamüstü Çağla Şıkel, biz tam Uçankuş TV'de Gündem Kanatlarımızın Altında programına başlarken çok ilginç bir şey yaptı.

Çağla ısrarlara dayanamayarak geçen aylarda kilidini kaldırdığı instagram hesabından o her zaman yaptığı gibi anneliğini ön plana çıkaran paylaşımlarının aksine hiç olmadığı kadar cesur bir fotoğrafını yayınlayarak herkesi şoke etti. Tabii gelen tepkiler, yorumlar o kadar ağırdı ki, "2 çocuk annesine bu yakışıyor mu?" yorumları yağınca kısa süre içinde fotoğrafı kaldırdı. "Çağla neden böyle bir şey yaptı acaba?" diye düşünürken dün gece her iki tarafın da sosyal medya hesaplarına bir kez daha baktım ve çok şaşırdım. Kerem Tunçeri'nin, Çağla'nın hesabını sildiğini, Çağla Şıkel'in de Tunçeri'nin  hesabını silip tekrar eklediğini gördüm. Anlaşılan şu ki annesi Asuman hanım ve oğulları Kuzey ve Uzay'la Bodrum tatilinden sık sık aile fotoğrafı paylaşan Çağla'nın özel hayatında sular henüz durulmuş değil. 

Birsen Altuntaş

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13