UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MALKOÇ SÜALP, BADE'Yİ CV'SİYLE VURDU! "SOYLU BİR AİLEDEN GELİYORUM!.." İŞTE OLAYLI ÇİFTİN BOŞANMA DAVA DİLEKÇESİ!..

MALKOÇ SÜALP, BADE'Yİ CV'SİYLE VURDU! "SOYLU BİR AİLEDEN GELİYORUM!.." İŞTE OLAYLI ÇİFTİN BOŞANMA DAVA DİLEKÇESİ!..

MALKOÇ SÜALP, BADE'Yİ CV'SİYLE VURDU! "SOYLU BİR AİLEDEN GELİYORUM!.." İŞTE OLAYLI ÇİFTİN BOŞANMA DAVA DİLEKÇESİ!..

Malkoç Süalp, Bade'yi CV'siyle vurdu: Soylu bir aileden geliyorum

Yüzümü tırnakladı

Bade İşcil'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında boşanma davası açtığı 2 yıllık eşi Malkoç Süalp, sunduğu dava dilekçesini basınla paylaştı. Avukat Halil Tükel'in hazırladığı dilekçenin girişinde yer alan "Açtığımız davanın sağlıklı bir şekilde karara bağlanabilmesine katkı sağlamak amacıyla davacı ve davalının biyografilerinin değerlendirilmesi öncelikle yapılacaktır" cümlesi dikkat çekti.

BADE'YE 1, MALKOÇ'A 2 PARAGRAF CV

Avukat Tükel'in dilekçesinde Malkoç Süalp için 2 paragraflık, İşcil için ise sadece 1 satırlık CV'ye yer verilmesi dikkat çekti. İşte o satırlar:

"Davacı Malkoç Süalp, 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. Soylu ve köklü  Askeri bir Aileden gelmektedir. Tüm okul hayatı Londra’da geçmiştir. St. Pauls, Teddington Boys gibi en iyi okullarda okumuş, İngiltere’nin  en iyi üniversitelerinden biri olan Imperial College’de Kimya Mühendisliği tahsil etmiş, 1990 yılında birincilikle üniversiteden mezun olmuştur. London Business School’da MBA Programına kabul edilmiş, yüksek lisansını da ilk 10 içinde başarıyla bitirmiştir. İmperial College’deki başarısından ötürü çok nadir verilen  DIC, kendisine verilmiştir. Böylece isminin arkasında Malkoç Süalp;  BCS (Hons), DIC, MBA kullanma hakkını kazanmıştır.Üniversiteden sonra Pepsi Co Internation  ofisinde çalışmaya başlamış, eğitimi için tüm dünyayı dolaşmıştır. Daha sonra New York’da projelere başlamış, sonra Türkiye’de Furuko Tamak ile büyük bir projede çalışmış, bu şirketin Londra Ofis Business Development And Planning Departmanı’nın başına geçmiştir. 27 yaşında, Pepsi Co internetional’ın Avrupada’ki en genç üst düzey yöneticisi olmuştur. 1996 senesinde Pepsi’den ayrılıp, Bain & Co Türkiye ofisini kurmak için görevlendirilmiştir. Bain and Co  dünyanın en önemli yönetim danışma şirketlerinden biridir. Ofis büyük bir başarı kazanmış ve Boyner, Tofaş, Global Finans, HSBC gibi büyük şirketlere danışmanlık desteği sağlamıştır. 1999 yılı sonunda kendi şirketi olan Ünite Bilgi Teknolojleri Anonim Şirketi’ni kurmuştur. Ünite BT bugün Türkiye'nin büyük kuruluşları Turkcell, Yıldız Holding, Çalık Holding, Eczacıbaşı, Digiturk, Anadolu Grubu, Coca Cola gibi kurumlara bilgi teknoloji alt yapı servis yönetim hizmetleri sağlamaktadır. Şirket 400 işçi istihdam etmektedir. Davalı Bade Süalp ülkemizde tanınan bir sanatçıdır. Televizyonlarda yayınlanan dizilerde başarılı performansı ile herkesin beğenisini kazanmıştır."

BADE'NİN GÜNLÜKLERİ DELİL OLDU

Dilekçede Davacı Malkoç Süalp'in eşinin günlüklerini de mahkemeye delil oılarak sunduğu şu ifadelerde ortaya çıktı:

"Davacı Malkoç Süalp başarılı bir iş adamı olduğu kadar, sosyal ilişkilerinde de son derece sevilen bir insandır. Doğayı, insanları, hayvanları çok seven, önce saygı ve sevgi prensibini benimseyen son derece zarif ve klas bir kişiliktir. Yaşamı boyunca kadına, insana, hayvana ve bu gibi değerlerimize yapılan çirkin saldırılara karşı hep mücadele içinde olmuştur. Prensipleri ve ilkeleri olan insan ilişkilerine önem veren bir felsefeyi benimsemiştir. Müşterek çocukları olan Azur’a olan sevgisi , bağlılığı takdire şayandır. Bir baba olarak kendisine düşen tüm sorumlulukları eksiksiz yerine getirmeye çalışmıştır. Maddi manevi, oğlunun hep yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Her akşam eve erken gelerek Azur’a kitap okumuş , şarkı söylemiş, banyosunu yaptırmıştır. Davacının ne kadar mükemmel bir baba olduğu Davalı Bade Süalp’in el yazısıyla günlüğünde açıkça belirtilmiştir."

Dilekçede yer alan diğer ifadeler ise şu çarpıcı ifadeler yer alıyor:

* Çok mutlu şekilde başlayıp devam eden  bu evliliğin karşılıklı saygı, güven, anlayış, hoşgörü ve öfke kontrolü ile geleceğe taşınacağına ve kalıcı olacağına inanç korunduğundan, tarafların yakınlarının ve biz Avukatlarının çabalarıyla taraflar yeniden evlilik birliğini devam ettirmek amacıyla bir araya gelmişlerdir. Böylece fiili evlilikleri kaldığı yerden yeniden başlamış, Bade Süalp ortak aile konutuna geri dönmüştür. Bu önemli gelişme üzerine 19.06.2015 tarihli dilekçe ile Bade Süalp , boşanma davasından feragat etmiştir. 19.06.2015 tarihinde davanın feragat sebebiyle reddine karar verilmiştir. Mahkemenin bu kararı henüz kesinleşmemiştir.

* Taraflar yeniden bir araya geldikten sonra 07.06.2015 tarihinde başlayan 16.06.2015 tarihinde sona eren bir tekne seyahatine çıkmışlardır. Davacı, Davalı, Azur ve aile dostlarıyla çıktıkları tekne gezisinde yaşadıkları mutluluk tablosu özel ve sosyal paylaşım ile paylaşılan tatil fotoğrafları delillerimize ek olarak ayrıca mahkemeye sunulacaktır. Ayrıca 27.06.2015 tarihinde başlayan, 29.06.2015 tarihinde sona eren Hollanda gezisi yapılmıştır. Bu gezi ile ilgili uçak biletleri, otel faturası ve seyahat ile ilgili fotoğraflar dosyaya ayrıca sunulacaktır.

LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI

* 02 Temmuz 2015 tarihinde Bade Süalp’in boşanma dava dilekçesi basına servis edilince dilekçedeki haksız suçlamalar nedeniyle çok büyük sıkıntı yaşayan sosyal medyada linç edilen, yargısız infaz ile çok mağdur edilen müvekkilim, karısından “basına bilgi vererek dilekçedeki ifadesinin kızgınlıkla yazıldığını , gerçek olmadığını, yeniden bir araya geldiklerini ve mutlu olduklarını açıklamasını” rica etmiştir. Ancak davalı bu ricayı reddetmiş ve böyle bir açıklama yapmayacağını söylemiştir. “ Ben Bade İşcilim , yalanlarsam yalancı çıkarım , itibarım gider ve  dizi teklifi gelmez.” şeklinde ısrarını sürdürmüştür. Müvekkilim ise “ Azur’un  büyüdüğünde bu dilekçeyi okuduğunda çok olumsuz etkileneceğini, dilekçenin arkasında durmak yerine, ailesinin arkasında durması gerektiğini ifade etmiştir. Ancak bu ricaları itibar görmemiştir.

* Akabinde, son darbe yine Bade Süalp’ten gelmiştir. Davalı Bade Avukatı marifetiyle Aile Mahkemesine müracaat ederek, “ Sözlü şiddet gördüğünü, bunun fiziki şiddete ve tehdide dönüştüğünü, kendi hayatı ve çocukları Azur’un hayatından endişe duyduğunu, evden çıkmasına izin verilmediğini , sığınacak bir yerinin de bulunmadığını iddia ederek koruma kararı verilmesini, Malkoç Süalp’in  ortak konuttan uzaklaştırılmasını talep etmiştir.

 * İstanbul 6. Aile Mahkemesi, müvekkilimin ifadesini hiç almadan, rapor veya kamera kayıtları gibi delilleri toplamadan Bade Süalp’in soyut beyanı ile “Malkoç Süalp’in konuta yaklaşmamasına, eğitim ve rehabilitasyon programlarına katılmasının sağlanmasına, tedbirin 2 aylık süre ile uygulanmasına” karar vermiş ve karar müvekkilime tebliğ edilmiştir. Bu kararın Müvekkilime Arnavutköy Kararkolu’nda tebliğ edildiği tarih 10.07.2015 saat 18:00’dır. Tam bu saatlerde Davalı Bade Süalp, Müvekkilimin saat 18:00 sularında ortak konuta yaklaştığını ileri sürerek ihbarda bulunmuş, karakolda annesi ile birlikte bu yönde ifade vermiştir. Müvekkilim, bu ihbar üzerine karakola gitmek zorunda kalmış yaklaşık yarım gününü ifade vererek ve tanık dinleterek harcamış, sonunda şikayetin asılsız olduğu anlaşılmış ve serbest bırakılmıştır.

* Müvekkilim Malkoç Süalp kendisine yapılan büyük haksızlıklar karşısında eşine olan güvenini kaybetmiştir. Artık eş olarak birlikte yaşamalarının olanaksız olduğuna inanmaktadır. Beyninde ve yüreğinde bu evliliği bitirmiştir.

TIRNAKLARIYLA YÜZÜMÜ YIRTTI

DAVALI BADE SÜALP’İN AŞIRI KISKANÇLIĞI, AGRESİF VE SİNİRLİ YAPISI, SÜREKLİ KAVGA VE SORUN ÇIKARTAN, İNATÇI VE ÖFKELİ DAVRANIŞLARI, MEGOLOMANLIĞI ,BİR KAVGA ESNASINDA MÜVEKKİLİMİN YÜZÜNÜ TIRNAKLARIYLA ÇİZİP ZARAR VERDİĞİ, HAKARETLERİ , TEHDİTLERİ, DAVACININ AİLESİNE KARŞI OLAN SAYGISIZ VE GÜVENSİZ DAVRANIŞLARI, DOĞUM SIRASINDA AMERİKAN HASTANESİNDE, GEREK BADE GEREKSE YAKINLARI TARAFINDAN ÇIKARILAN SIKINTILAR, İLK DAVA DİLEKÇESİNDE İLERİ SÜRÜLEN İDDİALARIN TAMAMININ GERÇEK DIŞI OLDUĞU , MÜŞTEREK ÇOCUK AZUR’UN EĞİTİMİ İLE İLGİLİ TÜRKİYE’DE Kİ OKULLARDA YAPILAN GÖRÜŞMELER,  KAYIT İŞLEMLERİ , TANIK BEYANLARI VE BELGELERLE KANITLANACAKTIR. ÖZELLİKLE EVLİLİK BİRLİĞİNE DEVAM KARARI ALIP ORTAK HAYATA YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRAKİ KUSURLU DAVRANIŞLARI, ORTAK DOSTLARININ, KOMŞULARININ, EVDE ÇALIŞANLARIN İFADELERİYLE NET OLARAK ANLAŞILACAKTIR. DAVALI’NIN PANİK ATAK OLDUĞU, DEPRESİF DUYGULARLA SÜREKLİ EV İÇERİSİNDE HUZURSUZLUK YARATTIĞI, GEÇİMSİZ VE BENCİL OLDUĞU ÖZELLİKLE EVDE SÜREKLİ ÇALIŞANLARIN VERECEĞİ BİLGİLERLE SABİT OLACAKTIR.

ÇOCUĞUMUN VELAYETİNİ İSTİYORUM

* Müvekkil Malkoç Süalp, oğlu Azur’un velayetinin kendisine verilmesini istemektedir. Oğlunun ruhsal ve psikolojik eğitiminin sahip bulunduğu olanaklarla daha iyi sağlanabileceğine inanmaktadır. Oğlunu ne kadar sevdiğini ,değer verdiğini ,her akşam oğluna kitap okuduğunu, şarkı söylediğini, banyo yaptırdığını Bade Süalp’in günlüğünde görmek, tanık beyanları ile de ispat etmek mümkündür. Davalı Anne ile AZUR arasındaki şahsi münasebetin en yoğun şekilde yaşanmasını arzu etmektedir. Bu hususta tüm kolaylıkları sağlayacaktır. Oğlunun eğitimini en iyi şekilde yapmasını tüm kalbi ile istemektedir.

 * Ramazan Bayramı’nın son günü olan 19.07.2015 Pazar günü oğlunu sabah alıp, akşam anneye teslim etmeyi isteyen müvekkilimin bu haklı ve insanca talebine davalı Bade olumlu cevap vermemiştir. Bu itibarla bir baba olarak çok hüzünlü ve buruk bir bayram geçirmiştir. Davacı, anne ve babanının birlikte olduğu bir aile içinde büyümüştür, çekirdek aileyi çok önemsemektedir.

 * Davalı BADE SÜALP, Velayet görevini sağlıklı yürütebilecek dinginliğe sahip değildir. Psikolojisi iyi değildir. Yakında bir dizi nedeni ile çekimler başlayacaktır. Velayet görevini doğrudan yürütecek hem zamanı, hem olanakları olmayacaktır. Büyük olasılıkla bir başkası marifeti ile velayeti yürütecektir. Ayrıca tam teşekküllü bir hastaneden alınacak bir rapor ile velayetin anneye verilmesindeki sakıncalar ortaya çıkacaktır.

MANEVİ TAZMİNAT TALEBİ 500 BİN TL

* Davacı Malkoç Süalp, bir eşin ve bir babanın yaşayabileceği en kötü travmaları yaşamaktadır. Davacı bu trajediyi haketmemiştir. Çok sevdiği iki değeri kaybetmektedir. Oğlu kendisinden uzaklaştırılmakta ve gösterilmemektedir. İlk dava dilekçesindeki haksız, çirkin iddialar nedeni ile çok büyük üzüntü yaşamıştır ve yaşamaktadır. Görsel ve yazılı basında çıkan, sosyal medyada yapılan saldırılar karşısında perişan olmuştur. Davacıyı çok yakından tanımayan binlerce insan, hakaretler ve tehditler yağdırmıştır. Acımasızca yapılan bu saldırılar Müvekkilimin ruhunda derin ve onarılmaz izler bırakmıştır.

 * Davalı BADE SÜALP’in bankada 80 bin USD. Parası bulunmaktadır. 2013 yılı geliri: 1.318.816,25 TL.dir. Davacı Malkoç SÜALP ise; ÜNİTE Bilgi Teknolojileri A.Ş. Ortağı olup, Genel Müdür’dür. Bordrolu olup, 2014 yılı ve sonrasında 10.000 TL. ücret almaktadır.

 * Davacının büyük üzüntüsünün telafisi bakımından 500 bin TL manevi tazminat talep ediyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBade İşçil  Malkoç Süalp  dava  dilekçe