UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

İNENLER

 

5 NUMARA: ORYANTEL DİDEM

İbrahim Tatlıses’in yardımıyla piyasada boy gösteren oryantel Didem, son yıllarda sahnelerden ve sektörden çok uzak kaldı. Zaman zaman sadece bazı düğünlerde yer alabilen ve sadece özel hayatıyla gündemde olma çabasına giren Didem, inenler listemizin 5 numarasında.

 

4 NUMARA MUAZZEZ ERSOY

90lı yılların en önemli solistlerinden Muazzez Ersoy, sektörden elini ayağını çekmiş desek yanılmış olmayız. Nedenleri içinse birçok şey sayabiliriz aslında. Albüm yapamıyor, doğal olarak sahne de almıyor. Zaten son albümünü de 2013 yılında çıkarmış ve resmen hayal kırıklığı yaşamıştı. Kendisini tamamen yanlış yönlendiren çalışma arkadaşları nedeniyle artık veteran şarkıcılar arasında yer alan Muazzez Ersoy, inenler listemizde 4 numarada.

3 NUMARA: EDİS

“Hadi Gel Yine Benim ol” şarkısıyla sektöre adım eden Edis’in yeni şarkısı “Olmamış Mı”yla hayal kırıklığı yaşayacağını daha ilk gün söylemiştik. Geçen zaman da bunun en büyük göstergesi. Amatör çalışma arkadaşları, ucuz “playback” konserler ve sonuç! Bir anda sektörün en zayıf halkası konumuna düşen Ediz, inenler listemizde 3 numarada.

 


2 NUMARA: AŞKIN NUR YENGİ

Hey gidi Aşkın Nur Yengi hey. Son yıllarda adeta kaybolup gittin. Ya botoks haberleriyle gündemde ya da ara ara aldığın ve kimsenin dinlemediği konserlerle. Son albümünü tam 5 sene önce çıkartan ve müzik piyasasında adeta can çekişen Aşkın Nur Yengi, bu hafta inenler listemizin 5 numarasında…

 

1 NUMARA: LİNET

Linet belki de kariyerinin en zor günlerini yaşıyor. 3 yıl aradan sonra çıkardığı “Yorum Farkı 2” albümüyle çakılan ve çare olarak gördüğü İlyas Yalçıntaş”ın söylediği “İncirler” şarkısını söyleyerek eleştiri oklarının hedefi haline gelen Linet, artık sahnelerden de uzak… Yanlış yönlendirilen sanatçılar kervanına katılan Linet, inenler listemizde 1 numarada…

 

ÇIKANLAR:

 

5 NUMARA: İSMAİL YK

İsmail YK fırtınası her yaz olduğu gibi bu yaz da devam ediyor. Yeni albümünde yer alan "Özlüyorum Ben Seni"  şarkısına klip çeken ve sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olan İsmail YK, çıkanlar listemizde 5 numarada.

 

4 NUMARAB: CENK EREN

İstanbul gecelerinin en popüler ismi Cenk Eren, şu sıralar eğlenceyi Bodrum’a taşıdı. Her sahnesinde hem tatilcileri hem de birbirinden ünlü isimleri eğlenceye doyuran Cenk Eren, çıkanlar listemizde 4 numarada.

3 NUMARA: ECE SEÇKİN

Müzik piyasasının parlayan yıldızlarından Ece Seçkin durmak bilmiyor. Hoşuna mı gidiyor ve Aman Aman şarkılarıyla listelerde zirvede yer bulan, yaz günlerinde neredeyse her akşam sahne alan güzel şarkıcı, müthiş performansıyla çıkanlar listemizde 3 numarada.

 

2 NUMARA: SEZEN AKSU

Sezen Aksu öyle bir sanatçı ki 364 gün evde oturup bir gün sahne alsa minik serçenin ortalığı yakıp yıkacağı şüphesiz…  Geçtiğimiz haftalarki harbiye performansı bunun en büyük örneklerinden sadece biri... Spor, sanat ve siyaset dünyasının  önde gelen isimlerinin akın ettiği Sezen Aksu’nun harbiye konseri, İstanbul’a bir kez daha damga vurdu. Şarkıları, performansı ve yaptığı esprileriyle yine farkını ortaya koyan minik serçe, çıkanlar listemizde 2 numarada.

 

1 NUMARA: ARDA TURAN

Milli takımın yıldızı Arda Turan, Barcelona’ya transfer olarak ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Gerek futbolcu kimliği, gerekse mütevazi yapısıyla sempati toplayan Turan, dünya futboluna da damgasını vurdu.  Önümüzdeki sezon Barcelona formasıyla izleyeceğimiz milli futbolcumuz çıkanlar listemizin 1 numarasında…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNEN  ÇIKAN